Blog

Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ – Τώρα Μπορείς!

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ διανύει την 5η δεκαετία λειτουργίας του, προσφέροντας στους νέους τη δυνατότητα να σπουδάσουν τα πιο περιζήτητα επαγγέλματα της αγοράς εργασίας: Μηχανολογία, Ηλεκτρολογία, Ηλεκτρονικά, Performing Arts, Πληροφορική, Οικονομία & Διοίκηση, Επαγγέλματα Μόδας & Ομορφιάς, Μουσική Τεχνολογία Εφαρμοσμένες Τέχνες, Τομέας Κατασκευών, Τουριστικά Επαγγέλματα, Chef, Αρτοποιία – Ζαχαροπλαστική, Επαγγέλματα Υγείας & Κοινωνικών Υπηρεσιών, ΜΜΕ, Εκπαιδευτές Οδηγών.

Η νέα χρονιά βρίσκει το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ πιο ανανεωμένο από ποτέ. Νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην οδό Ιπποκράτους 22, στην καρδιά της Αθήνας, φιλοξενούν τα σύγχρονα εργαστήρια 65 διαφορετικών ειδικοτήτων με υλικοτεχνική υποδομή πέραν των τυπικών απαιτήσεων.

Ο νέος τομέας Αγροτικής Κατάρτισης σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα, με 12 διαφορετικές ειδικότητες, έρχεται να καλύψει το κενό στην εκπαίδευση του πρωτογενούς τομέα παραγωγής.
Το αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα μετά από διετή φοίτηση και εξετάσεις Πιστοποίησης, εξασφαλίζει επαγγελματικά δικαιώματα ανάλογα με την ειδικότητα και αποτελεί προσόν για πρόσληψη σε θέσεις του δημόσιου τομέα. Παράλληλα αναγνωρίζεται σε όλη την Ε.Ε. και δίνει δυνατότητα συνέχισης των σπουδών σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού για απόκτηση πτυχίου Bachelor.

Το Γραφείο Σταδιοδρομίας – Start Up Office που λειτουργεί πρωτοποριακά στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ από το 1996, φροντίζει για την πρακτική άσκηση των σπουδαστών και την επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων με απευθείας συνεργασία με πλήθος εταιριών καθώς και συνεντεύξεις στις Ημέρες Καριέρας. Από το 2008 το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ δημιούργησε site ευρέσεως εργασίας, www.iekdeltajobs.gr. Έγινε έτσι το πρώτο ΙΕΚ της χώρας που έδωσε τη δυνατότητα στους αποφοίτους του να έρχονται σε άμεση επαφή με τον επιχειρηματικό κόσμο, όσα χρόνια κι αν περάσουν από την αποφοίτηση. Πάντα καινοτόμο το Γραφείο Σταδιοδρομίας – Start Up Office του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, κάνει πλέον συμβουλευτική επάνω σε θέματα επιχειρηματικότητας.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ έχει παγιώσει μια σειρά από συνεργασίες που προσφέρουν στους σπουδαστές επαγγελματικές πιστοποιήσεις με διεθνή αναγνώριση: η Pearson LCCI English for Business στην Οικονομία & Διοίκηση, η VTCT στον τομέα Ομορφιάς, η επαγγελματική πιστοποίηση CTH στον τομέα Τουρισμού, αλλά και η συνεργασία με τη σχολή μαγειρικής Tante Marie, το πρόγραμμα της οποίας υπογράφει ο διεθνούς φήμης Chef, Gordon Ramsey.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ αποτελεί εξουσιοδοτημένο Apple Training Center IT, Logic & Audio, προσφέροντας προγράμματα εξειδίκευσης σε περιβάλλον Mac. Παράλληλα, λειτουργεί ως εξεταστικό κέντρο ECDL και τοπική ακαδημία CISCO.

Για τη διευκόλυνση των σπουδαστών από την περιφέρεια λειτουργεί Γραφείο Στέγασης, που βοηθά στην εξεύρεση κατοικίας. Παρέχεται αναβολή στράτευσης.

Πληροφορίες – Εγγραφές:
ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας: Ιπποκράτους 22, τ: 210 8225983
ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσ/νίκης: Ερμού 45, πλ. Αριστοτέλους, τ: 2310 226 318
ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων: Κωλέττη & Καπλάνη 5, δίπλα στο Δημαρχείο, τ.26510 70719
www.delta-iek.gr | IEKDELTA OFFICIAL FACEBOOK PAGE

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.