Blog

Εργαστήριο γραφιστικής για παιδιά με τον ΓΡΑΜΜΑΤΟΧΥΜΟ!

Ο Γραμματοχυμός είναι μια πρωτότυπη ομάδα που διοργανώνει διασκεδαστικά σεμινάρια για μια πρώτη επαφή των παιδιών με την εφαρμοσμένη τέχνη της γραφιστικής.

Ο Γραμματοχυμός είναι μια πρωτότυπη ομάδα που διοργανώνει διασκεδαστικά σεμινάρια για μια πρώτη επαφή των παιδιών με την εφαρμοσμένη τέχνη της γραφιστικής.

Στα πλαίσια της 18ης διοργάνωσης του Comic N’ Play, η Παιδική Γωνία της φετινής διοργάνωσης θα συμπεριλαμβάνει μια ποικιλιά από διαδραστικά διασκεδαστικά και δημιουργικά εκπαιδευτικά σεμινάρια, διάρκειας έως 60 λεπτών, τα οποία διευθύνουν οι Νικολέτα Αντωνιάδου και η Ιωάννα Αδαμογιαννη, επαγγελματίες γραφίστριες. Το κάθε σεμινάριο συμπεριλαμβάνει μια ολιγόλεπτη εισαγωγική ηλεκτρονική παρουσίαση και ένα παιχνίδι εμπέδωσης και γίνεται με υλικά που διαθέτει ο ίδιος ο Γραμματοχυμός.

Η συμμετοχή για τα παιδιά είναι δωρεάν, αλλά επειδή ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα πρέπει να κάνουν κράτηση για να εξασφαλίσουν συμμετοχή.

Για περιγραφή των σεμιναρίων, κρατήσεις και γενικές πληροφορίες επικοινωνήστε:
τηλ. 6936782273
 

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 & KYΡΙΑΚΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ | 10.30 π.μ. έως 13.00 μ.μ.
Αποθήκη Γ’, Ο.Λ.Θ., 1ος όροφος
Ελεύθερη συμμετοχή

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.