ΑΛΕΞ ΤΑΔΕ

Γεννήθηκα το 1982 στην Θεσσαλονίκη.
 
Από πολύ μικρός μου άρεσε να ζωγραφίζω. Το 1992 ξεκίνησα να ασχολούμαι με το graffiti, χόμπι που συνέχισα έως και το 2001. Το 1999 μπήκα στο πανεπιστήμιο στην Γεωπονική Σχολή, την οποία τελείωσα το 2005. Κατόπιν ξεκίνησα να εργάζομαι ως Γεωπόνος, ενώ παράλληλα άρχισα να δουλεύω γραφιστικά προγράμματα και να σχεδιάζω λογότυπα, αφίσες, συσκευασίες κ.α. Την ίδια εποχή αγόρασα φωτογραφική μηχανή και ασχολήθηκα με την φωτογραφία, όπως και με την επεξεργασία της.
 
To 2012 μπήκα στο χώρο του web developement όπου από το 2013 δουλεύω επαγγελματικά ως web developer. Το 2014 ξεκίνησα να κάνω πίνακες ζωγραφικής και το 2015 γλυπτά και κατασκευές-installations. Το 2015 επίσης ξεκίνησα να παίζω κιθάρα, όπου, μαζί με φίλους, δημιουργήσαμε τους FUYU.
 
Με τα κόμικς ασχολούμαι πολλά χρόνια, αλλά κυριώς ως αναγνώστης-συλλέκτης-fan. Το πρώτο ολοκληρωμένο κόμικς μου έγινε το 2019 και το ονόμασα «ΣαΛούκα» και μπορείτε να το δείτε εδώ: https://alextade.me/illustration/salouka-1.
 
Περισσότερα για μένα και τις καλλιτεχνικές κ.α. δημιουργίες μου μπορείτε να δείτε στην προσωπική μου ιστοσελίδα: https://alextade.me/

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο