ΚΥΒΟΣ

H εταιρεία ΚΥΒΟΣ, Ελευθέριος Καλεβράς & ΣΙΑ Ο.Ε., ιδρύθηκε το 1973 και ασχολείται ενεργά με τον κλάδο των Βιβλιοχαρτοπωλείων με εξειδίκευση στα είδη γραφείου, υλικών ζωγραφικής & εικαστικών, τα αναλώσιμα Η/Υ και τα είδη σχεδίου ακολουθώντας πάντα τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στον χώρο του λιανικού και χονδρικού εμπορίου, όπως επίσης και στην εξυπηρέτηση εταιρειών Β2Β .

Συνεργάζεται κατά βάση με εταιρείες εντός Ε.Ε. και διαθέτει αντιπροσωπείες από αξιόλογους οίκους της Γερμανίας, Ιαπωνίας, Ιταλίας, Ισπανίας και Αγγλίας. Η εταιρεία ΚΥΒΟΣ είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας της Copic Markers στην Ελλάδα.

Η πολυετής πείρα μας στον τομέα αυτό μας βοηθάει να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δίνοντας βάση στην άμεση εξυπηρέτηση και στην εξεύρεση λύσεων για να καλύψουμε τυχόν ανάγκες τους.

Η εταιρεία συνεργάζεται αρκετά χρόνια με οργανισμούς, υπηρεσίες, πανεπιστήμια, σχολεία και μουσεία έχοντας έτσι αποκτήσει εμπειρία στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και εξειδικευμένες ανάγκες των εκάστοτε ιδρυμάτων.

Η εταιρεία εδρεύει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Διεύθυνση: Εθνικής Αμύνης 44
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 220433
Ιστότοπος/webpage: www.ekybos.gr
Facebook: https://www.facebook.com/ekybos
Instagram: ekybos.gr
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Υπεύθυνος επικοινωνίας : Ελευθέριος Καλεβράς