Βιβλιοπαρουσίαση JEMMA PRESS

 Εκδήλωση ολοκληρωμένη
 
0
Κατηγορία
ΕΚΘΕΣΗ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ 2014
Τελευταία Ημερομηνία
2014-11-22 19:00 - 20:00
Τόπος
Aίθουσα Nehama, Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης

H εκδοτική comics Jemma Press μας έχει συνηθίσει σε καλαίσθητες εκδόσεις και ιδιαίτερους δημιουργούς! Και η φετινή της συμμετοχή στην έκθεση "MΙΣΟ ΛΕΠΤΟ" δεν θα αποτελέσει εξαίρεση σε αυτό τον κανόνα!

Δύο (2) ολοκαίνουργιες εκδόσεις έχουν προετοιμαστεί, και πιο συγκεκριμένα τίτλοι που φτάνουν στο τέταρτο κατά σειρά τεύχος τους: τα "UGH" του Σπύρου Δερβενιώτη και "HOMO" του Δημήτρη Καμένου!

Τα UGH & HOMO #4 θα παρουσιαστούν από κοινού το Σάββατο 22/11 και ώρα 19:00 στην αίθουσα Nehama στον 2ο όροφο του Γαλλικου Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης, πάντα στο πλαίσιο της έκθεσης “Μισό Λεπτό” και με την παρουσία των ίδιων των δημιουργών!

Για το Homo #4 θα μιλήσει ο δημιουργός κόμικς Χρήστος Σταμπουλής ενώ για το UGH #4 θα μιλήσει από την οπτική των αναγνωστών η Πηνελόπη Παπαδημητράκη.

Μετά το τέλος της παρουσίασης οι δημιουργοί θα υπογράφουν αντίτυπα των έργων τους.

Τέλος, ειδικά για την εκδήλωση, έχουν τυπωθεί από εκατό αυτοκόλλητα βινυλίου UGH & HOMO, που θα δίνονται με την αγορά του τέταρτου τεύχους της κάθε σειράς αντίστοιχα ή και με την αγορά του προνομιακού πακέτου και των τεσσάρων τευχών.

 
 

Powered by iCagenda