Μάχες στον κόσμο του Westeros

 Εκδήλωση ολοκληρωμένη
 
0
Κατηγορία
ΕΚΘΕΣΗ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ 2014
Τελευταία Ημερομηνία
2014-11-23 17:00
Τόπος
Γκαλερί Allatini-Dassault, Γαλλικό Ινστιτούτο, Λεωφ. Στρατού 2Α

Με την αφορμή της επισκέψεως του δημιουργού Will Simpson στην Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της εκθέσεως "ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ", ο σύλλογος Ε.Σ.Φ.Ι.Π.Σ. διοργανώνει τουρνουά επιτραπέζιων μαχών με μινιατούρες με το σύστημα κανόνων D.B.A. (De Bellis Antiquitatis).

Oι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να διοικήσουν τον στρατό μίας από τις οκτώ αντιμαχόμενες φατρίες του κόσμου του Westeros και μέσα από μία σειρά από μάχες να διεκδικήσουν τα έπαθλα/δώρα, που είναι προσφορά των καταστημάτων/επιχειρήσεων Anime House, Anubis Press και Ε-fantasy.

Οι εγγραφές συμμετοχής θα γίνονται εντός του χώρου της εκθέσεως την Πέμπτη 20 και την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου, ενώ το διαγωνιστικό κομμάτι του τουρνουά θα ξεκινήσει το απόγευμα του Σαββάτου, 22 Νοεμβρίου, στις 17.00 μ.μ. Παρτίδες εκπαίδευσης και εξοικίωσης με τους κανόνες μπορούν να παίξουν οι ενδιαφερόμενοι όλη την διάρκεια της Παρασκευής 21 Νοεμβρίου και το πρωί του Σαββάτου, 22 Νοεμβρίου.

Η απονομή του νικητή θα γίνει το βράδυ της Κυριακής, 23 Νοεμβρίου, στις 21.30 μ.μ., παρουσία του επίτημου προσκεκλημένου της διοργάνωσης κ. Will Simpson.

Οι φιγούρες και το terrain είναι στην κλίμακα 1/72 και ανήκουν στην συλλογή του Ε.Σ.Φ.Ι.Π.Σ.

 
 

Powered by iCagenda