ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ "ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ", Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης

 Εκδήλωση ολοκληρωμένη
 
1
Κατηγορία
ΕΚΘΕΣΗ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ 2014
Τελευταία Ημερομηνία
2014-11-28 00:00
Τόπος
Γκαλερί Allatini-Dassault, Γαλλικό Ινστιτούτο, Λεωφ. Στρατού 2Α

Για 13η συνεχόμενη χρονιά η έκθεση comics και επιτραπέζιων παιχνιδιών στρατηγικής ξεκινάει στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Η φετινή έκθεση με τίτλο "ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ" εγκαινιάζεται την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου, στις 20.00 μ.μ. στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονικης.

Εκεί σας περιμένουν 50 δημιουργοί comics, μαθητές της σχολής Comink και μέλη της Ιnkorrekt, η εκδοτική Ένατη Διάσταση και ο σύλλογος Ε.Σ.Φ.Ι.Π.Σ. με την υποστήριξη μίας πλειάδας φορέων, ομάδων, επιχειρήσεων, συλλογικοτήτων, που υποστηρίζουν σταθερά αυτή την διοργάνωση/θεσμό στα πολιτιστικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης.

Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά πρωτότυπα έργα, να παρακολουθήσετε προβολές, να παίξετε επιτραπέζια, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς και εργαστήρια, να παρακολουθήσετε ομιλίες και εργαστήρια και φυσικά να γνωρίσετε δημιουργούς, αλλά και άλλους ανθρώπους που μοιράζονται με εσάς το ίδιο μεράκι και αγάπη για τα επιτραπέζια και τα comics.

Bazaar εκθετών του χώρου θα βρίσκεται εκεί, με επιλεγμένα προϊόντα και εκδόσεις για ένα τριήμερο.

Στα εγκαίνια παρών και ιδιαίτερη νότα θα δώσει το προσωπικό της εταιρείας Τ.G.I. Fridays ,με προσφορά cocktail μαργαρίτας στους επισκέπτες της εκθέσεως.

Οι επισκέπτες της εκθέσεως μπορούν να εκμεταλευτούν και την προσφορά των T.G.I. Fridays και να προμηθευτούν το ειδικό κουπόνι "ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ", που θα τους δώσει την ευκαιρία να πιούν "1+1 ποτό" στα εστιατόρια της αλύσίδας T.G.I. Fridays Θεσσαλονίκης, για την περίοδο 20 με 23/11.

Αντίστοιχη προσφορά παρέχει και το cafe bar Pepper Hot Spot, με κουπόνι προσφοράς για "1+1 μπύρα" για όλη την εβδομάδα διάρκειας της εκθέσεως.

Η έκθεση θα λειτουργήσει και για την εβδομάδα 24 με 28 Νοεμβρίου με επισκέψεις σχολειών, αλλά και επιλεγμένες απογευματινές δράσεις.

 
 

Powered by iCagenda