Blog

ΦΟΥΣΚΕΣ

Η εμπειρία που αποκτήθηκε από την πρώτη εκείνη έκθεση («Ζούνε Ανάμεσα Μας»), αλλά και η πρωτοφανή της επιτυχία, είχε ως αποτέλεσμα να μεγαλώσουν οι προσδοκίες της ομάδας και, φυσικά, οι στόχοι της.

Περισσότερες συμμετοχές, μεγαλύτερη έκθεση, περισσότεροι υποστηρικτές και κυρίως, ένα καλύτερο άλμπουμ/λεύκωμα, με περισσότερες σελίδες και σε περισσότερα αντίτυπα! Η επιθυμία αυτή ικανοποιήθηκε με την συνεργασία του περιοδικού “9” της εφημερίδας “Ελευθεροτυπία” και έτσι η έκθεση “Φούσκες” είχε την χαρά να φιλοξενήσει στον χώρο της την έκθεση των βραβευμένων έργων του πρώτου “Πανελλήνιου Διαγωνισμού Κόμικς” του εν λόγω περιοδικού. Η έκθεση αυτή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τη “Φοιτητική Εβδομάδα 2002” και συνοδεύτηκε από διάφορα ευτράπελα και κωμικοτραγικές καταστάσεις, που αποτυπώθηκαν, πολύ γλαφυρά σ’ένα flip fanzine, που κυκλοφόρησε την επόμενη χρονιά με τον τίτλο “Φούσκες Flip“, και το οποίο δημιουργήθηκε, κυριολεκτικά, μέσα στον χώρο της έκθεσης τις ημέρες της λειτουργίας της!

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.