Blog

ΤΕΛΟΣ ΣΑΙΖΟΝ

To 2004, με τους Πάνο Κρητικό και Νίκο Δαλαμπύρα να μην μπορούν να αναλάβουν την διοργάνωση της έκθεσης κόμικς της Φ.Ε., το βάρος της διοργάνωσης ανέλαβαν ο Χρήστος Σταμπουλής, ο Μάριος Δεδούκος, που ανέλαβε την υπόθεση της παρουσίασης των έργων και ο Βίκτωρ Μοσχόπουλος, στην σύνταξη του λευκώματος της έκθεσης.

Η συνεργασία με τους νέους υπεύθυνους της Φ.Ε. (Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής του Α.Π.Θ.) και πιο συγκεκριμένα me τον πρόεδρο της Φ.Ε. κο Σ. Πατσαλίδη, και την κα Δ. Μουστακλίδου (που συντόνιζε τους πάντες), ήταν για ακόμα μια φορά άριστη και τους απευθύνουμε τις ευχαριστίες μας. Η κίνηση της προηγούμενης χρονιάς να βγει η έκθεση από πανεπιστημιακό χώρο, δεν συνεχίστηκε. Αντί για αυτό, η έκθεση επέστρεψε στον Εκθεσιακό Χώρο της Πολυτεχνικής (Αρχιτεκτονική Σχολή, Α.Π.Θ.), χωρίς ωστόσο αυτή η αναδίπλωση να μπορεί να θεωρηθεί αποτυχία. Η έκθεση που ονομάστηκε «Τέλος σαιζόν» καταμετρά 24 συμμετοχές δημιουργών και πολλές εκατοντάδες φίλοι των κόμικς έδωσαν το παρόν, δίνοντάς μας την δύναμη να συνεχίσουμε. Το κοινό των εκθέσεων εξακολουθούσε να αυξάνεται σταθερά από έκθεση σε έκθεση.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.