Blog

COMINK

To εργαστήριο μας λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 2003 επιτυχώς. Απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που θέλουν να προσεγγίσουν επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά τον θαυμαστό κόσμο των:

  • Κόμικς
  • Σκίτσο
  • Illustration (Εικονογράφηση)
  • Animation (Κινούμενο Σχέδιο)
  • Figure Sculpting (Γλυπτική Φιγούρας)
  • 3D Art (Γραφικά Για Videogames)

Aπευθυνόμαστε επίσης σε άτομα που επιθυμούν να προετοιμάσουν portfolio art foundation για σχολές του εξωτερικού, σε χώρους πλήρως εξοπλισμένους για τις ανάγκες των εκάστοτε μαθημάτων. Διατηρούμε βιβλιοθήκη με πλούσιο υλικό, ενώ το εργαστήρι μας προσανατολίζεται στη δημιουργία και έκδοση εντύπου “Fanzine” καθώς και στη διοργάνωση εκθέσεων με έργα σπουδαστών μας. Προς αυτή την κατεύθυνση προκύπτει και η συνεργασία μας με την ομάδα δημιουργών comics Inkorrekt και την εκδοτική «Ένατη Διάσταση», από την οποία προκύπτει και η συμμετοχή των σπουδαστών μας στην ετήσια έκθεση που συνδιοργανώνουν.
 Με το πέρας δύο εξαμήνων παρέχεται γραπτή πιστοποίηση παρακολούθησης του κύκλου των μαθημάτων.
Τέλος, λόγω της φύσης των μαθημάτων, τα τμήματα μας αλληλοσυμπληρώνονται και οι σπουδαστές μας –παράλληλα με το τμήμα της επιλογής τους- έρχονται σε επαφή και με τις υπόλοιπες ειδικότητες του εργαστηρίου.

Πτολεμαίων 35, Τ.Κ. 546 30
www.comink.gr
Tηλ. 2310 285 135
Email: info@comink.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.