Blog

TALKING BONES

Το Talking Bones, είναι μία περιπλάνηση στην σκοτεινή πλευρά της πόλης. Όταν ανάβουν οι φωτεινές επιγραφές, όταν ξυπνάει ο κόσμος της νύχτας, πιάνουν δουλειά οι Danny Bones και Benny Talk.

 

Ο νταβραντισμένος μπράβος και ο πυρομανής με το μεταπτυχιακό. Αυτοί οι δύο «επαγγελματίες» έχουν μοναδικό ταλέντο στην αποτυχία. Με στυλ, επιδεξιότητα και απόλυτο ατομικισμό γίνονται ένα με την καταστροφή. Έχουν όμως ένα μυστικό. Τόσο κρυφό που ούτε οι ίδιοι δεν το ξέρουν. Είναι αθάνατοι και έτσι έχουν άπειρες ευκαιρίες για να τα κάνουν μούσκεμα.
Αν λοιπόν σας αρέσουν οι ταινίες με εκρήξεις, γρήγορα αυτοκίνητα και γυναίκες με καυτά σορτς, αφήστε μας ήσυχους και πάτε να δείτε το need 4 speed. To Talking Bones #1 είναι ΜΟΝΟ για απαιτητικούς αναγνώστες.
Στην Αθήνα το βρίσκετε στα βιβλιοπωλεία Solaris, Comicon και Comicstrip και στη Θεσσαλονίκη στο βιβλιοπωλείο Cosmicrealms, καθώς και στις εκδηλώσεις που συμμετέχει η ομάδα inkorrekt. Επίσης μπορείτε να το παραγγείλετε από τη σελίδα www.talkingbones.com

Τίτλος: Talking Bones #1
Σενάριο: Γιώργος Τσαντάκης, Σχέδιο: Φώτης Παπαστεφάνου
28 σελίδες, 17*24
Έγχρωμο
Αυτοχρηματοδοτούμενη έκδοση
Μάρτιος, 2014
Τιμή: 5€

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.