Blog

Χορηγοί

Η διοργάνωση μας στηρίζεται στην εθελοντική προσφορά και εργασία μας και όλες οι παροχές της προσφέρονται στο κοινό εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Ωστόσο, τίποτα απ’ όλα όσα παρουσιάζουμε δεν θα ήταν δυνατόν να στηθεί δίχως την συνεισφορά επαγγελματιών του χώρου, επιχειρήσεων και ιδιωτών. Χάρη στην εργασία τους, την συμμετοχή τους και την διαρκή τους  στήριξη στην προσπάθεια μας, υλοποιείται κάθε χρόνο, με συνεχώς αυξανόμενες και βελτιωμένες παροχές και απαιτήσεις η έκθεση κόμικς και παιχνιδιών στρατηγικής.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΜΑΣ!

Η διοργάνωση μας αποτελεί ένα μέρος στο οποίο ο επισκέπτης μπορεί να βρεί συγκεντρωμένα όλα τα προϊόντα και εκδόσεις που σχετίζονται ή υποστηρίζουν το χόμπι του, είτε αυτό είναι τα κόμικς είτε τα επιτραπέζια παιχνίδια. Για τον λόγο αυτό η διοργάνωση μας αποτελεί το καταλληλότερο μέρος για μία εταιρεία -που κινείται στον συγκεκριμένο χώρο- για να διαφημίσει και να προωθήσει κατευθείαν, δίχως μεσάζοντες, στο κοινό τα προϊόντα της!

Με σταθερό και πιστό κοινό, αλλά και συνεχώς αυξανόμενη επισκεψιμότητα, με κοινό όλων των ηλικιών και από τα δύο φύλα, οργανωμένες μαθητικές εκδρομές και υποστήριξη και προβολή μέσω των Μ.Μ.Ε. η διοργάνωση μας είναι μια απόλυτα υγιής διοργάνωση για την προβολή οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου.

Ένας από τους λόγους για να επισκεφτεί κάποιος την έκθεση μας είναι και το οργανωμένο της bazaar με την  πληθώρα εξειδικευμένων προϊόντων και εκδόσεων, που διατίθενται εκεί σε προνομιακές τιμές! Το κοινό μας έρχεται στην έκθεση μας  για να δεί ΚΑΙ ΕΣΑΣ!

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει και εσάς η προβολή σας με αυτό τον τρόπο, μην διστάσετε να  επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε για να γίνετε κι εσείς ένας από τους προνομιούχους υποστηρικτές της διοργάνωσης μας!

Πιο αναλυτικά:

  • Στο πεδίο Bazaar Εκθετών, θα βρείτε τα εταιρικά προφίλ όλων των συμμετεχόντων στην πιο πρόσφατη/τελευταία διοργάνωση του comic n’ play.
  • Στο πεδίο Χορηγοί Επικοινωνίας, θα βρείτε τους συνδέσμους για τα Μ.Μ.Ε. (έντυπα, ηλεκτρονικά ή άλλου είδους) , που στηρίξαν επικοινωνιακά την πιο πρόσφατη διοργάνωση μας.
  • Στο πεδίο Δωροθέτες, θα βρείτε τα εταιρικά προφίλ των δωροθετών της πιο πρόσφατης διοργάνωσης μας.
  • Τέλος, στο πεδίο Λοιποί Συνεργάτες, θα βρείτε τα εταιρικά προφίλ των εν γένει συνεργατών του comic n’ play.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.