Blog

COUPE

Τι κοινό έχουν ένας ανέκφραστος ελεγκτής, ένα ντουέτο αμετανόητων μπαταξήδων λαθρεπιβατών, ο Dr Who, ο Astérix, το Road Runner και το Coyote, ο αναγεννησιακός ζωγράφος Philippe de Champaigne, ο Θανάσης Βέγγος, οι Επτά Νάνοι, η Ισπανική Ιερά εξέταση, ο Καβάφης και ο Superman;

 

Μα φυσικά, είναι όλοι συνεπιβάτες στο… «Κουπέ»! Ένα στενό κουπέ τραίνου, όπου κάθε κουλαμάρα, κάθε τρέλα, κάθε ξεσάλωμα και κάθε σουρεαλισμός (με την έγκριση του ιδίου του Salvador Dalí, στην προτελευταία σελίδα) επιτρέπονται και όλοι οι ήρωες των κόμικς, της τηλεόρασης, του σινεμά και της λογοτεχνίας συγκλίνουν και αποκλίνουν.

Κουπέ: ένα στριπ κόμικς (υποψήφιο για καλύτερο fanzine στα comicdom awards 2014) που διαβάζεται με… δική σας ευθύνη!

Σημεία πώλησης στην Αθήνα: βιβλιοπωλεία Solaris, Comicon, Comicstrip και Jemma Press (Πειραιάς). Στη Θεσσαλονίκη: βιβλιοπωλείο Cosmic realms (Πεστών 45-47), στον πολυχώρο Dynamo Project (Τύπου 5), αλλά και σε όλες τις εκδηλώσεις που συμμετέχει η ομάδα Ιnkorrekt!

Τίτλος: Κουπέ
Σχέδια: Orestix, Κείμενα: Σαββαΐδης Δημήτρης.
54 σελίδες, 14,5×21
Ασπρόμαυρο
Αυτοχρηματοδοτούμενη έκδοση
Απρίλιος 2013
Τιμή: 4€

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.