Blog

ΟΝΕΙΡΟΔΑΡΜΕΝΑ ΒΑΘΗ

Τι θα συμβεί όταν το όνειρο συναντά την πραγματικότητα; Όταν ο δεκαεξάχρονος Οδυσσέας φτάνει μετά από 10 χρόνια  περιπλάνησης στην Ιθάκη;

Από τα «Ονειροδαρμένα βάθη» αναδύεται μια συλλογή έξι ιστοριών δημιουργημένων σε διάστημα δέκα χρόνων με αρχή το 2004. Σε βάθος δυο χιλιάδων μέτρων κάτω από την επιφάνεια θα συναντήσει κανείς ήρωες εμπνευσμένους από μύθους, όνειρα και βιώματα, να περιπλανώνται και να μπλέκουν σε περιπέτειες. Ήρωες όπως ο μικρός Οδυσσέας, η Καλυψώ, η Ηρώ, μια ομάδα αναρριχητών, μια παρέα μαθητών, ο Φοίβος και η Μαρία διασταυρώνονται σε μονοπάτια, πέφτουν σε δίνες, χάνονται σε χιονοστιβάδες, σηκώνονται, ανατρέπονται.

«Αφήστε το γκρι της πόλης και βουτήξτε στα ονειροδαρμένα βάθη. Η θαλάσσια χρονοκάψουλα τέθηκε σε λειτουργία. Πάρτε θέσεις και προσδεθείτε.»

Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.  Θα το βρείτε στην Αθήνα στα βιβλιοπωλεία Comicon και  Comicstrip, στη Θεσσαλονίκη στο βιβλιοπωλείο Cosmicrealms, καθώς και στις εκθέσεις-εκδηλώσεις της ομάδας Inkorrekt

Τίτλος: Ονειροδαρμένα Βάθη
Σενάριο/Σχέδιο: Δήμου Ειρήνη
32 σελίδες, 15,5*22
Έγχρωμο
Αυτοχρηματοδοτούμενη έκδοση
Μάρτιος , 2014
Τιμή: 3 €

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.