Blog

ΧΑΡΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΙΑΣ

Ο Χάρις και ο Λυσίας είναι δύο πολεμιστές στην κλασική αρχαιότητα διαφορετικοί μεταξύ τους. Ο Χάρις είναι νέος και ιδεαλιστής ενώ ο Λυσίας έμπειρος και κυνικός.Μαζί θα κληθούν να φέρουν εις πέρας μία αποστολή που θα τους μπλέξει σε μάχες, βασιλικές δολοπλοκίες και σε άλλες περιπέτειες σε έναν αρχαίο κόσμο τόσο πραγματικό όσο και φαντασιακό που περιγράφεται με αγορές, λουτρά και γυμνάσια άλλα και με την παρουσία μυθικών πλασμάτων όπως κενταύρων, σατύρων, νυμφών και μεδουσών.

Η περιπέτεια «Χάρις και Λυσίας» είναι εξ ολοκλήρου φανταστική και εικονογραφεί την κλασική αρχαιότητα στα μέσα του 4ου αιώνα π.Χ. Το σχέδιο βασίστηκε σε κάθε μορφή τέχνης που μας έχει αφήσει ως κληρονομιά ο αρχαίος κόσμος, ένας κόσμος που κυριαρχείται από τις αξίες του ηρωισμού, της γνώσης και της δίψας για εξουσία και έρωτα.

Σημεία πώλησης στην Αθήνα: βιβλιοπωλείο Comicon.

Σημεία πώλησης στη Θεσσαλονίκη: βιβλιοπωλείο Cosmic Realms, αλλά και σε όλες τις εκδηλώσεις που συμμετέχει η ομάδα inkorrekt.

Τίτλος: Χάρις και Λυσίας
Σχέδιο: Χρήστος Κούντουρας / Χρώμα: Δέσποινα Βάττη / Κείμενο: Χρήστος Κούντουρας, Γιώργος Φήταμ
48 σελίδες έγχρωμο
Αυτοχρηματοδοτούμενη έκδοση

Οκτώβριος 2013

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.