Blog

27th Passenger. A hunt on Rails

Ένα πολύ ενδιαφέρον επιτραπέζιο παιχνίδι που μας ταξιδεύει σε άλλη εποχή επινόησαν οι Χ. Γιαννακούλας και Μ. Ζαχαριάδης της δημιουργικής «Ομάδας Φαντασίας Θέρμης», που και στο πρόσφατο παρελθόν μας έχουν δώσει εξαιρετικά δείγματα γραφής.

Αυτή την φορά μεταφερόμαστε νοερά στην δεκαετία της ποταπαγόρευσης στην πολύβουη Νέα Υόρκη. Ένας επικίνδυνος αγώνας έχει στηθεί μεταξύ oρισμένων από τους  επιβαίνοντες  του τραίνου που συνδέει τον σταθμό του Manhattan με το State Island… Οι παίκτες/επιβάτες είναι όλοι τους πληρωμένοι δολοφόνοι. Το στοίχημα που έχουν βάλει μεταξύ τους είναι το ποιος θα παραμείνει ζωντανός μέχρι και τον τελευταίο σταθμό!

Σκοπός του παιχνιδιού αυτού, που σχεδιάστηκε για 3 έως  6 παίκτες ηλικίας άνω των 10 ετών , είναι να συλλέξουν πληροφορίες ούτως ώστε να εντοπίσουν επιτυχώς  τους ανταγωνιστές τους, που βρίσκονται και αυτοί αναμεμιγμένοι με τους υπόλοιπους αθώους επιβαίνοντες πάνω στον ίδιο συρμό. Το παραμικρό λάθος θα αποκαλύψει την αληθινή τους ταυτότητα, με αποτέλεσμα να χάσουν το στοίχημα…αλλά και την ζωή τους! Ποιος θα καταφέρει λοιπόν να παραμείνει υπεράνω υποψίας μέχρι το τέλος της διαδρομής;

Την εικονογράφηση του παιχνιδιού αυτού έχει αναλάβει ο δημιουργός Μανώλης Φραγγίδης, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του και την πολύ ενδιαφέρουσα έκδοση comics με τίτλο “Comix Noir”, που κυκλοφορεί  στην ελληνική αγορά από τις εκδόσεις ΚΨΜ.

Μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας kickstarter  μπορείτε αυτή την περίοδο να υποστηρίξετε κι εσείς την εν λόγω προσπάθεια κι έτσι να γίνεται κάτοχοι του συγκεκριμένου επιτραπέζιου παιχνιδιού!

https://www.kickstarter.com/projects/purplegames/27th-passenger-a-hunt-on-rails

για περισσότερες πληροφορίες:
http://boardgamegeek.com/boardgame/158837/27th-passenger-hunt-rails

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.