Blog

NEA COMICS ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ JEMMA PRESS

Πρώτη κυκλοφορία και παρουσίαση: UGH #4 & HOMO #4

 Δυο αγαπημένοι τίτλοι της εκδοτικής Jemma Press φτάνουν στο τέταρτο τεύχος τους και θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στην έκθεση “Μισό Λεπτό” που θα διεξαχθεί από 20 έως και 23 Νοεμβρίου στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης:

UGH #4 “ΠΟΛΕΜΟΣ!

Ο υπότιτλος τα λέει όλα! Τα Παιδιά του Ηφαιστείου είναι έτοιμα να εισβάλουν στην σπηλιά, το θέμα είναι αν η σπηλιά είναι σε θέση να τους αντιμετωπίσει. Και καθώς οι ηγέτες της σπηλιάς καλούνται να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, ο Ουγκαλούγκ πρέπει να διαλέξει οριστικά στρατόπεδο. 

Διλήμματα, αγωνία και ξέφρενη δράση στο τεύχος που ολοκληρώνει το πρώτο μέρος του “πρωτόγονου” έπους του Σπύρου Δερβενιώτη!

HOMO #4

Το τεύχος που ολοκληρώνει τον πρώτο κύκλο του Homo! Ένα τραίνο διασχίζει τα κατεχόμενα εδάφη της Σιλεσιοπομερανικής Κοινοπολιτείας. Οι επιβάτες είναι συνεργάτες των Γενοσοσιαλιστών, στο τιμόνι βρίσκεται ο αρχηγός της Αντίστασης ενώ κάπου στα βαγόνια καραδοκεί ένας δαίμονας. Πάνω στο  Κόλαση Express  ο Φράνσις Μπάρετ θα μάθει επιτέλους την αλήθεια για τις δυνάμεις του-και θα προσπαθήσει να κατέβει ζωντανός.

Δράση, ανθρωπολογία και μεταφυσικό μπλεγμένα σε ένα παράξενο χαρμάνι από το μυαλό και το πενάκι του !

Τα UGH & HOMO #4 θα παρουσιαστούν από κοινού το Σάββατο 22/11 και ώρα 19:00 στην αίθουσα Nehama στον 2ο όροφο του Γαλλικου Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης, πάντα στο πλαίσιο της έκθεσης “Μισό Λεπτό”.

Για το Homo #4 θα μιλήσει ο δημιουργός κόμικς Χρήστος Σταμπουλής ενώ για το UGH #4 θα μιλήσει από την οπτική των αναγνωστών η Πηνελόπη Παπαδημητράκη.

Μετά το τέλος της παρουσίασης οι δημιουργοί θα υπογράφουν αντίτυπα των έργων τους.

Τέλος, ειδικά για την εκδήλωση έχουν τυπωθεί από εκατό αυτοκόλλητα βινυλίου UGH & HOMO που θα δίνονται με την αγορά του τέταρτου τεύχους της κάθε σειράς αντίστοιχα ή και με την αγορά του προνομιακού πακέτου και των τεσσάρων τευχών.

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.