Blog

Βιβλιοπαρουσίαση του SUBGARDEN PARTY, του Νίκου Μηλιώρη.

Ο δημιουργός comics Νίκος Μηλιώρης (“Teddybear” & “Όταν φάνηκαν τα φτερά της” – εκδόσεις FUTURA, “Χρονικά του πυρετού” – εκδόσεις Ένατη Διάσταση), είναι γνωστός στον χώρο των ελληνικών comics, εδώ και δύο περίπου δεκαετίες, με συμμετοχές σε πολλές εκθέσεις, ενώ έχει συνεργαστεί κατά καιρούς με πολλά περιοδικά (Rock’n’Roll, Βαβέλ, Περίπλους κλπ.).

Διακριτικός, αλλά πάντα ανήσυχος και δημιουργικός, προσκαλεί αυτή την φορά όλους τους φίλους της δουλειάς του στην παρουσίαση της αυτοέκδοσης του με τίτλο SUBGARDEN PARTY, αυτή την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου, στο ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ (Ιπποκράτους 148 & Βατατζή,Νεάπολη Εξαρχείων, Αθήνα). Το κόμικ θα παρουσιάσουν οι δημιουργοί Δημήτρης Βανέλλης, Σπύρος Δερβενιώτης και Πετρούλα Σεπετά.

Επτά χρόνια μετά την κυκλοφορία του «Όταν Φανήκαν Τα Φτερά της», οι νεράιδες Αγγλιντάλλ, Στραφταλίδα, Ζωή και Μωβ θα συναντηθούνε για μια ακόμα φορά, ωστέ να λύσουνε το μυστήριο μιας περίεργα δολοφονημένης νεράιδας. Το κόμικ αυτό κινείται μεταξύ αστυνομικού μυστηριού και φαντασίας, αλλά είναι διανθισμένο και με αρκετά σουρεαλιστικά στοιχεία.
Η αυτοέκδοση αυτή είναι έγχρωμη και έχει έκταση 84 σελίδες!

Στην εκδήλωση/βιβλιοπαρουσίαση αυτή, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δούνε από κοντά και πρωτότυπες σελίδες του έργου, σχεδιασμένες με ξυλομπογιά, προσχέδια, αλλά και να παρακολουθήσουν την βιντεοπροβολή του comics αυτού.

Για όσους δεν μπορέσουν να παρευρεθούν στην βιβλιοπαρουσίαση, αντίτυπα της εν λόγω αυτοέκδοσης διατίθενται και από τα εξής σημεία πώλησης (προς το παρόν μόνο στην Αθήνα/Πειραιά):
Solaris,Μποτάση 6
Jemma Press,Aλκιβιάδου 138-140
Comicstrip, Σόλωνος 125
Bιβλιοκαφέ Έναστρον, Σόλωνος 110

Η παρουσίαση θα ξεκινήσει στις 19:00 μ.μ.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.