Blog

Oι υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία (2014) για τα καλύτερα ελληνικά comics!

Η Ακαδημία των Ελληνικών Βραβείων Kόμικς έχει πλεόν περάσει στον “τελευταίο γύρο” όσον αφορά τις φετινές υποψηφιότητες.

Η Ακαδημία αποτελείται από ανθρώπους που ασχολούνται ενεργά με τον χώρο των ελληνικών comics και στόχο της έχει την ανάδειξη και επιβράβευση δημιουργών -και όχι μόνο- με την θέσπιση και απονομή κάποιων τιμητικών βραβείων σε κατηγορίες όπως:
καλύτερου εξωφύλλου, καλύτερου σεναρίου, πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη, καλύτερης αυτοέκδοσης κ.α.

Όλα αυτά μπορεί κανείς να τα διαπιστώσει επισκεπτόμενος την ιστοσελίδα της ακαδημίας, στο:
www.ebk.gr

Υπάρχει μάλιστα και η δυνατότητα -για οποιονδήποτε το επιθυμεί- να υποστηρίξει τον αγαπημένο του δημιουργό/comics μέσω της επιλογής για τα “βραβεία κοινού“. Η ψηφοφορία θα είναι ανοιχτή για τον κοινό μέχρι και τα μεσάνυχτα της Μεγάλης Τετάρτης 8 Απριλίου.

Εμείς συστήνουμε τις υποψηφιότητες των Τάσου Ζαφειριάδη/Πέτρου Χριστούλια και του Σταύρου Κιουτσιούκη, που “κονταροχτυπιούνται” για την πρώτη θέση (μαζί με άλλους εξαιρετικούς έλληνες δημιουργούς ομολογουμένως), εξαιτίας των περυσινών τους δημιουργιών με τίτλο “Τα χαρακώματα” και “Ο Δεξιοτέχνης” αντιστοίχως!

Τα βραβεία φέτος θα απονεμηθούν την Παρασκευή 24 Απριλίου, σε αντίθεση με περασμένες χρονιές, όπου η εν λόγω τελετή λάμβανε χώρα κατά την λήξη του τριημέρου φεστιβάλ Comicdom.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.