Blog

Bιβλιοπαρουσίαση της αυτοέκδοσης “ΧΑΡΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΙΑΣ”.

O δημιουργός comics και εικαστικός Χρήστος Κούντουρας είναι ο εμπνευστής της αυτοέκδοσης “Χάρις και Λυσίας“, μιας περιπέτειας ενήλικης μυθοπλασίας, που διαδραματίζεται στους κλασικούς χρόνους.
Μέσα από τα μάτια των δύο ηρώων,του Χάρη και του Λυσία, παρακολουθούμε ένα παράξενο οδοιπορικό, μια περιήγηση μεταξύ φανταστικού και υπαρκτού, που τους φέρνει αντιμέτωπους με Αμαζόνες, μυθικά πλάσματα και Πέρσες. Με μία τεκμηριωμένη , σχεδόν αρχαιολογική, θα λέγαμε, εμμονή στην απεικόνιση της αρχαιότητας, η έγχρωμη αυτή αυτοέκδοση αποτελεί μία αφορμή για μιά διαφορετική προσέγγιση της αρχαιότητας. Σε σενάριο του Γιώργου Φήταμ και με χρωματισμό από την πένα της πολυγραφότατης Δέσποινας Βάττη, η εν λόγω αυτοέκδοση αποτελεί μια πολυτελή, αυτοτελή κυκλοφορία.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αυτοέκδοση αυτή μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
Οι φίλοι των comics από την Φλώρινα, θα έχουν την χαρά να γνωρίσουν από κοντά τον δημιουργό, Χρήστο Κούντουρα, αλλά και να αποκτήσουν αυτή την έκδοση, κατά την διάρκεια της παρουσιάσης που θα γίνει την Πέμπτη 14 Μαΐου, στις 20.30 μ.μ., στο καφέ “Οδός Ονείρων”, Κωσταντίνου Καραμανλή 66.
Την παρουσίαση θα επιμεληθεί η Ζωή Γοδόση, επίκουρος καθηγήτρια Ιστορίας της τέχνης, του τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, στου Πανεπιστήμιου Δυτικής Μκεδονίας, στη Φλώρινα.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει αφήσει να “διαρεύσουν” ο ίδιος ο δημιουργός, Χρήστος Κούντουρας, παρουσίαση της αυτοέκδοσης αυτής θα γίνει προσεχώς και στην πόλη της Κοζάνης, αλλά επίσης, άφησε να εννοηθεί πως θα υπάρξει και δεύτερο άλμπουμ, εμπνευσμένο από τον ίδιο “κόσμο”, όπου ουσιαστικά θα γίνεται μια εισαγωγή στο περιβαλλον της ιστορίας, εν είδει “prequel” της παρούσας έκδοσης.
Αναμένουμε λοιπόν νεώτερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, καθώς και την καινούργια αυτή περιπέτεια που μας υποσχέθηκε ο δημιουργός!
 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.