Blog

Mary’s Flower Superhead LIVE!

Οι Mary’s Flower Superhead (Μ.F.S.) είναι ένα μουσικό τρίο από την Θεσσαλονική που κινείται στον χώρο της ανεξάρτητης pop-rock σκηνής από το 2006, με δύο LP δίσκους στο ενεργητικό τους και ένα EP.
Τι ακριβώς σχέση έχουν όμως με τον χώρο των comics και γιατί φιλοξενούμε στην στήλη μας ένα άρθρο που αφορά μία live εμφάνιση του συγκροτήματος στη Θεσσαλονίκη;
Η απάντηση είναι πολύ απλή και έχει να κάνει με τον δημιουργό comics…Σταύρο Κιουτσιούκη!
Ο Σταύρος Κιουτσιούκης, το παιδί θαύμα των εκδόσεων “Ένατη Διάσταση” (Yellow Boy 1-3, Βυζιά, Ιππότες, Ο Δεξιοτέχνης και με απειράριθμα fanzines και συμμετοχές του σε συλλογικές εκδόσεις) επιστρέφει με ένα νέο άλμπουμ, αυτή την φορά σε συνεργασία με την εκδοτική JEMMA PRESS!
To άλμπουμ “M.F.S. Across The Universe” αναφέρεται στο εν λόγω συγκρότημα, όπου τα μέλη του καλούνται να μας συντροφεύσουν σε ένα διαγαλαξιακό μουσικό ταξίδι γεμάτο Bonnie Tyler (;) και κλασικά αυτοκίνητα. Περισσότερα σχετικά με την εν λόγω έκδοση, μπορείτε βέβαια να διαβάσετε εδώ.
Η παρουσίαση θα γίνει την Πέμπτη 21 Μαΐου, στις 21.00 μ.μ., στο Eightball Club στα Λαδάδικα (Πίνδου 1) και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη!
Την παρουσίαση συντονίζουν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί από τον FM 1055 Rock, Ελένη Σκάρπου (που κάνει και cameo εμφάνιση στις σελίδες του άλμπουμ), αλλά και ο συνάδελφος της και γνωστός stand up comedian της Θεσσαλονίκης Αλέξανδρος Χαριζάνης!
Την παρουσίαση του άλμπουμ θα ακολουθήσει συναυλία του ηλεκτρονικού συγκροτήματος, παρουσιάζοντας κομμάτια τόσο από το ήδη υπάρχον δισκογραφικό υλικό τους, αλλά και από το comics/album MFS Across The Universe, που συνοδεύεται από ειδική κασσέτα ήχου (!) που συμπεριλαμβάνει δύο ολοκαίνουργιες ηχογραφήσεις!
Οπωσδήποτε πρόκειται για μία πολύ πρωτότυπη συναυλιακή εμπειρία, που αξίζει να υποστηρίξετε!
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την μουσική των M.F.S. μπορείτε να ρίξετε μια ματιά εδώ.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.