Blog

Τετραήμερο party επιτραπέζιων παιχνιδιών στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης!

Ένα τετραήμερο party επιτραπέζιων παιχνιδιών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Θεσσαλονικείς στα τέλη της εβδομάδος,21 με 24 Μαΐου, που θα φιλοξενηθεί, με ελεύθερη είσοδο, στον χώρο του Ποσειδώνιου κολυμβητήριου, στην περιοχή του Μέγαρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Την ευθύνη της διοργάνωσης και τα συμμετοχικά παιχνίδια που θα παρουσιαστούν προς το κοινό ανέλαβαν γνωστές και δραστήριες ομάδες/όμιλοι και καταστήματα της πόλης της Θεσσαλονίκης.
Πιο συγκεκριμένα, εκεί θα δούμε την συμμετοχή του Ελληνικού Σύλλογου Stratego, του Όμιλου Σκραμπλ Θεσσαλονίκης, του συλλόγου Ε.Σ.Φ.Ι.Π.Σ.  και των επιχειρήσεων e-fantasy και Playhouse, καθένας εκ των οποίων θα παρουσιάσει τα δικά του επιτραπέζια παιχνίδια, σε μία τετραήμερη ημι-υπαίθρια εκδήλωση.
Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα Πέμπτη και Παρασκευή 21 και 22 του μηνός Μαΐου να επισκεφτούν τον χώρο του Ποσειδώνιου κολυμβητηρίου κατά τις απογευματινές ώρες  (από τις 17.00 μ.μ. και μετά) και να συμμετάσχουν στα διάφορα παιχνίδια που θα στηθούν εκεί, ενώ για το Σάββατο και την Κυριακή η προσέλευση θα είναι ανοιχτή από τις 11.00 π.μ. το πρωί μέχρι και το βράδυ!
Πολλές ώρες παιχνιδιού λοιπόν, πολύ κέφι, αλλά και νέες παρέες θα περιμένουν όσους επισκεφθούν την συγκεκριμένη αυτή ανοιχτή εκδήλωση/πρωτοβουλία!
 
 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.