Blog

SUBGARDEN PARTY, του Νίκου Μηλιώρη!

Ο δημιουργός Νίκος Μηλιώρης επιστρέφει δυναμικά, αυτή την φορά με μία αυτοέκδοση, η οποία κινείται στον χώρο της ενήλικης μυθοπλασίας, όπως αυτός μας την οριοθέτησε, μέσα από την δεύτερη επίσημη κυκλοφορία του, που είχε κυκλοφορήσει το 2002 μέσω των εκδόσεων FUTURA και με τίτλο “Όταν Φάνηκαν Τα Φτερά Της“.
Αυτή την φορά, οι νεράιδες Άγγλινταλ, Στραφταλίδα, Ζωή και Μωβ, επτά χρόνια μετά τα γεγονότα που διαδραματίζονται στο προανεφερθέν άλμπουμ, καλούνται να λύσουν το μυστήριο που συνοδεύει την δολοφονία μιάς νεράιδας. Πρόκειται δηλαδή για μία ιστορία αστυνομικού μυστηρίου, που συνδυάζει όμως έξυπνα πινελιές του φανταστικού και του σουρεαλιστικού, με φόντο μια εναλλακτική-παράλληλη σύγχρονη Αθήνα (!).
Θα καταφέρουν άραγε οι ηρωίδες να φτάσουν στην άκρη του νήματος δίχως να αποκαλύψουν τις πραγματικές τους ταυτότητες; Και τι σχέση μπορεί να έχουν όλα αυτά με την Κρητιδική περίοδο και τους δεινόσαυρους;
Την πολύ χορταστική αυτή ιστορία συμπληρώνουν και δύο μικρές τετρασέλιδες ιστορίες, που συμπληρώνουν αφηγηματικά την βασική ιστορία, αλλά συγχρόνως αποτελούν και τον συνδετικό κρίκο με προηγούμενες δουλειές του δημιουργού Νίκου Μηλιώρη (Τeddybear και “Όταν Φάνηκαν Τα Φτερά Της”), στον εναλλάκτικο-παράλληλο κόσμο που αυτός επινόησε και ζωντάνεψε με την πένα του!
Η αυτοέκδοση αυτή πρωτοπαρουσιάστηκε τον περασμένο Ιανουάριο (2015 – διαβάστε σχετικό άρθρο εδώ) και μπορείτε να την εντοπίσετε και να την αποκτήσετε είτε κατόπιν απευθείας επικοινωνίας με τον ίδιο τον δημιουργό είτε στις εκθέσεις στις οποίες αυτός θα συμμετέχει.
 Για επικοινωνία με τον δημιουργό, αναζητήστε τον μέσω της σελίδας του στο facebook:
 
Τίτλος: Subgarden Party
Kείμενο,σχέδια: Νίκος Μηλιώρης
Διαστάσεις: 21 εκ. επί 30 εκ.
Περιεχόμενα: 84 σελίδες, έγχρωμο, ράχη
Τιμή: 10,00 ευρώ
Αυτοχρηματοδοτούμενη έκδοση
Πρώτη κυκλοφορία: Ιανουάριος 2015
 
 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.