Blog

Τον Ιούνιο στην πλατφόρμα kickstarter, θα γίνουν…”Σόδομα και GOMORA”!

Άλλο ένα ενδιαφέρον επιτραπέζιο παιχνίδι περιμένει την υποστήριξη των φίλων του αυθεντικού επιτραπέζιου παιχνιδιού, ΑΥΤΟΝ τον Ιούνιο, μέσω της πλατφόρμας kickstarter!
Πρόκειται για το επιτραπέζιο παιχνίδι “GOMORA – Down Town” το οποίο ετοιμάζει η ευφάνταστη ομάδα της Storyception Games, η οποία ήδη μας έχει δώσει εξαιρετικά δείγματα δουλειάς (π.χ. Galactic Arena).
 
H νέα εκστρατεία χρηματοδότησης για το καινούργιο επιτραπέζιο παιχνίδι της δημιουργικής ομάδας, θα ξεκινήσει τον προσεχή Ιούνιο και αφορά ένα παιχνίδι με κάρτες για 2 μέχρι 4 παίκτες.
Πρόκειται για ένα παιχνιδι ίντριγκας και επιβίωσης που περιλαμβάνει ένα ωραίο χάρτη παιχνιδιού, με πανοραμική αεροφωτογραφία μιας πόλης και συνοδεύεται από 84 μοναδικές φωτορεαλιστικές κάρτες, με μια πολύ noir αισθητική, που ταιριάζει απόλυτα στη γκαγκστερική/κατασκοπική υπόθεση του συγκεκριμένου επιτραπέζιου.
 
Οι παίκτες καλούνται να επιλέξουν δύο ιδιωτικούς ντεντέκτιβ και θα πρέπει να επιλύσουν μια υπόθεση μυστηρίου που έλαβε χώρα στην πόλη του εγκλήματος “Gomora“. Θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους, για να καταφέρουν να επιλύσουν την υπόθεση πρώτοι,να συλλέξουν τα αποδεικτικά στοιχεία χωρίς να τους “καθαρίσουν” οι αντίπαλοι τους και να εκμεταλευτούν τις επαφές τους στον υπόκοσμο της πόλης, προκειμένου να δωροδοκήσουν μάρτυρες, να εκβιάσουν υπόπτους και -φυσικά- να “βγάλουν από την μέση” όσους ιδιωτικούς ντετέκτιβ θεωρούν απειλή στην πορεία των δικών τους ερευνών.
 
Αναλόγως με το επίπεδο ικανότητας του χαρακτήρα που χειρίζεστε, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε διαφορετικά στοιχεία, να αυτοδικήσετε ή ακόμα και να ζητήσετε ενισχύσεις από το κέντρο επιχειρήσεων της αστυνομίας.
 
Αν λοιπόν η αισθητική noir σας συγκινεί, σας αρέσουν οι ιστορίες έρευνας, εγκληματος και μυστηρίου, οι συνωμοσίες και η σκοτεινή ατμόσφαιρα του υπόκοσμου, τότε το παιχνίδι αυτό σίγουρα θα σας συναρπάσει, καθώς θα μεταφέρεστε νοερά στα σκοτεινά σοκάκια της Gomora!
 
Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην ομάδα της Storyception, ούτως ώστε να έχουμε την χαρά να πάρουμε στα χέρια μας την πολυτελή συσκευασία του παιχνιδιού αυτού!
 
 
 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.