Blog

KOYΠΕ 2

“…Με το τρένο δεν τα πάω καλά. Συνήθως δεν χωράω στις θέσεις, είμαι ψηλός, ξαπλώνουν κι οι μπροστά, κατεβάζουν τις θέσεις και σε κάθε τράνταγμα του βαγονιού πονάνε τα γόνατά μου. Να κοιμηθώ δεν μπορώ, γιατί ο λαιμός μου τσακίζει πολύ προς τα πίσω, καθώς η πλάτη της θέσης είναι πολύ κοντή. Μου είπανε, πάρε βαγκόν λι, πήρα βαγκόν λι, αλλά το κρεβάτι είναι στενό και δεν χωρούσα ούτε κει. Μου είπανε, γιατί δεν πας με κουπέ; Οπότε είπα να το δοκιμάσω. Στην αρχή ήταν καλά, άνετα, ευρύχωρα και ήσυχα. Μετά κάτι έγινε, μύγα τους τσίμπησε; Άρχισαν να μπαινοβγαίνουν διάφοροι με στολές, πόρτες άνοιγαν, παράθυρα έκλειναν, μιλούσαν όλη την ώρα, γίνονταν εκρήξεις, πυροβολισμοί, πού να κλείσεις μάτι; Έφτασα πτώμα στον προορισμό μου, τι τους άκουσα; Έχω ένα εισιτήριο για την επιστροφή, ελπίζω να μη συμβούν πάλι τα ίδια. Τι να κάνω; Έδωσα άλλη μια ευκαιρία και ο Θεός βοηθός…”
Aυτά σχολιάζει o δημιουργός Τάσος Ζαφειριάδης, στην εισαγωγή του για το νέο comic της εκδοτικής AddArt με τίτλο “ΚΟΥΠΕ 2“. 
 
Πρόκειται φυσικά, για την συνέχεια του πολύ επιτυχημένου ομότιτλου comic strip, που δημιούργησε το σεναριακό δαιμόνιο του Δημήτρη Σαββαΐδη, αυτή τη φορά σε εικονογράφηση του Γιάννη Τεξή
 
Οι δυό τους φυσικά έχουν μιά αρκετά εκτενή λίστα από προηγούμενες εκδοτικές τους προσπάθειες, τόσο μεμονωμένες, όσο και στα πλαίσια συνεργασιών με άλλους δημιουργούς, αλλά και μεταξύ τους! Συνεπώς, η παρούσα σύμπραξη μας φέρνει αντιμέτωπους με μια πολυσέλιδη, ξεκαρδιστική ταξιδιωτική εμπειρία, στα βαγόνια του “ΚΟΥΠΕ 2“! 
Για την προηγούμενη έκδοση του KOYΠΕ, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
 
Το άλμπουμ αυτό μπορείτε να το εντοπίσετε στο κατάστημα Cosmic Realms στη Θεσσαλονίκη και στα καταστήματα Jemma και Comic Strip στην Αθήνα. Κυκλοφορεί από την εκδοτική AddArt.
 
Τίτλος: ΚΟΥΠΕ 2  Στο άκυρο…κι ακόμα παραπέρα
Σενάριο: Δ. Σαββαΐδης, Σχέδιο: Γ. Τεξής
Διαστάσεις: 21 εκ. επί 14 εκ.
Σκληρό εξώφυλλο, ράχη
Περιεχόμενα: 56 σελίδες, ασπρόμαυρο
Τιμή: 6,00 ευρώ
Αυτοχρηματοδοτούμενη έκδοση
Πρώτη κυκλοφορία: Απρίλιος 2015

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.