Blog

Mε Πενάκι και Σκαπάνη – 2015 !

Ξεκίνησε το 2014 σαν την πρώτη καλοκαιρινή εκδήλωση κόμικς, στην Αθήνα. Αγκαλιάστηκε θερμά από τους νέους δημιουργούς κι έτσι αποφασίστηκε να επαναληφθεί και το 2015, δίνοντας όμως περισσότερο την μορφή μιάς γιορτής για τα comics.

Επιθυμία των διοργανωτών είναι να καθιερωθεί σαν την αθηναϊκή καλοκαιρινή συνάντηση όσων αγαπάνε τα comics, μια ευκαιρία δηλαδή να περάσουνε τρεις ημέρες συζητώντας και γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον. Μια ανοιχτή γιορτή, με πολλούς νέους δημιουργούς που θέλουν να δείξουν την δουλειά τους, αλλά και με παλιούς, γνωστούς και έμπειρους δημιουργούς, που θέλουν να βοηθήσουν και να συμβουλεύσουν τους νέους.
Όπως και κατά την περυσινή – πρώτη διοργάνωση, επιθυμία των διοργανωτών είναι να συγκεντρώσουν όχι μόνο σχεδιαστές και σεναριογράφους κόμικς, αλλά και εκδότες, συγγραφείς, σκηνοθέτες, animators κλπ.
Θα γίνει και πάλι σε συνεργασία με τον Συλλόγο Ελλήνων Αρχαιολόγων, στο κτίριο τους, στην οδό Ερμού 134, δίπλα στον ΗΣΑΠ του Θησείου.
Η φετινή διοργάνωση θα λάβει χώρα κατά το τριήμερο Παρασκευή 10 με Κυριακή 12 Ιουλίου 2015 και οι ώρες λειτουργίας της θα είναι οι ακόλουθες:

Παρασκευή 10 Ιουλίου, 6-10μμ.
Σάββατο 11 Ιουλίου, 12-10μμ.
Κυριακή 12 Ιουλίου, 12-10μμ.

Η έκθεση και τα πωλητήρια θα κλείνουν στις 9μμ και μετά, κάθε μέρα, θα ακολουθεί συναυλία!

Το αναλυτικό πρόγραμμα και όλα τα δρώμενα, θα ανακοινωθούν λίαν συντόμως.

Όσοι δημιουργοί επιθυμούν να λάβουν μέρος δεν έχουν παρά να επικοινωνήσουν με την διοργανώτρια της φετινής εκδήλωσης κα. Α. Ρενιέρη  στα:
Comicon-shop
Σόλωνος 128, Εξάρχεια, Αθήνα
Τηλ. 6947 321 097 – 213 008 0255

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.