Blog

Mε Πενάκι και Σκαπάνη – 2015! Πληροφορίες για δημιουργούς!

H διοργάνωση της φετινής έκθεσης “Mε Πενάκι και Σκαπάνη-2015“, που θα πραγματοποιηθεί αυτό το καλοκαίρι, 10 με 12 Ιουλίου στην Αθήνα, μας ανακοίνωσε και μερικές συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με την συμμετοχή όσων δημιουργών comics θα θέλανε να στείλουνε τα έργα τους.
Όπως και πέρυσι, θα τυπωθεί κατάλογος με τις δουλειές των συμμετεχόντων δημιουργών, πράγμα που σημαίνει οτι θα πρέπει -όσοι επιθυμούν να δούνε την δουλειά τους τυπωμένη εντός του εν λόγω καταλόγου- να “συμμορφωθούν” με την καταληκτική ημερομηνία αποστολής των έργων τους.
 
Κάθε δημιουργός μπορεί να στείλει μέχρι και δύο (2) σελίδες, μεμονωμένες ή σαν ολοκληρωμένη ιστορία ή ακόμα και pin ups. Ο κατάλογος θα έχει τίτλο “Με Πενάκι και Σκαπάνη” και επομένως καλό θα ήταν οι όποιες δημιουργίες να έχουν κάποια συνάφεια με τον τίτλο. Οι δημιουργίες αυτές θα πρέπει να αποσταλλούν ηλεκτρονικά μέχρι και τις 15 Ιουνίου στην κάτωθι διεύθυνση:
anastasiarenieri@yahoo.gr 
 Oι διαστάσεις του καταλόγου θα είναι 17εκ. επί 24 εκ.. και τα περιεχόμενα του ασπρόμαυρα.
 
Οι συμμετέχοντες δημιουργοί, όπως και με την περυσινή έκδοση, δικαιούνται αντίτυπο του καταλόγου αυτού, που θα διατίθεται για πώληση κατά την διάρκεια της έκθεσης.
 
Για όσους ενδιαφέρονται τα έργα τους να κοσμούν και τους τοίχους του εκθεσιακού χώρου του κτιρίου του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων -εκτός από τις σελίδες του καταλόγου- πρέπει να γνωρίζουν πως θα πρέπει να τα φέρουν με δική τους ευθύνη και έξοδα, σε φωτοαντίγραφα διαστάσεων είτε Α3 (μέχρι 6 έργα) είτε Α4 (μέχρι 12 έργα).
 
H εκδήλωση για φέτος θα συμπεριλαμβάνει, εκτός από την έκθεση των έργων comics, πωλητήριο comics και αυτοεκδόσεις, εργαστήρια, φιγούρες και άλλα αντικείμενα, ανοιχτές συζητήσεις και παρουσίασεις, αλλά και μουσικές συναυλίες κάθε βράδυ!
 
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι δημιουργοί μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με την διοργάνωση του φετινού φεστιβάλ στα τηλέφωνα:
6947 321 097 ή στο 213 008 0255.
 
Η έκθεση θα φιλοξενηθεί, όπως και πέρυσι, στο κτίριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 134, στο Θησείο, Αθήνα.
 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.