Blog

Πρόσκληση για συμμετοχή σε έκθεση γελοιογραφίας στην Σαντορίνη!

O Πολιτιστικός Σύλλογος “Εστία Πύργου Καλλίστης“, στο τοπικό διαμέρισμα Πύργου του δήμου Σαντορίνης, προσκαλεί ανοιχτά κάθε ενδιαφερόμενο δημιουργό, για να συμμετάσχει με πρωτότυπο έργο του στην Έκθεση Γελοιογραφίας, που -σημειωτέον- διοργανώνεται για τρίτη φορά στο όμορφο αιγαιοπελαγίτικο νησί!

 Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στον εκθεσιακό χώρο του συλλόγου, που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του χωριού Πύργος και θα διεξαχθεί από τις 9 εώς τις 25 Αυγούστου 2015!

Η θεματική της φετινής έκθεσης είναι “Γάμος στη Σαντορίνη!“, τίτλος που επιλέχθηκε όχι άστοχα, καθώς το συγκεκριμένο νησί είναι προορισμός πολλών νέων ζευγαριών, που επιθυμούν να ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή τελώντας το μυστήριο του γάμου σε μία από τις εκκλησίες του νησιού ή ακόμα και με την πιό απλή διαδικασία στο δημαρχείο του.

Συνεπώς, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούσαν να αποστείλουν τις δημιουργίες τους, εμπνεόμενοι από το μυστήριο του θρησκευτικού γάμου ή από την διαδικασία του πολιτικού, προσθέτοντας και το σχετικό χιούμορ. Τα έργα θα πρέπει να είναι μέχρι τρία (3) στον αριθμό, έγχρωμα ή ασπρόμαυρα, μεγέθους Α4, κατά προτίμηση δίχως λόγια, για να είναι κατανοητά από τους πολλούς ξένους επισκέπτες του νησιού κατά τους θερινούς μήνες. Η υποβολή των έργων θα πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά στην διεύθυνση makiszorzos@gmail.com μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Απ΄όσο πληροφορούμαστε, είναι στις προθέσεις της διοργάνωσης να τυπωθεί λέυκωμα ή να κυκλοφορήσει ηλεκτρονικός κατάλογος των συμμετοχών.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στον πρόεδρο της Εστίας, στο τηλέφωνο:

Μάκης Ζώρζος 6944 444997

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.