Blog

Σεμινάριο comics με τον δημιουργό Σταύρο Κιουτσιούκη!

AYTH την Παρασκευή 19/6 στις 18.00 μ.μ. στο STAMP festival o δημιουργός Σταύρος Κιουτσιούκης θα έχει την χαρά να παρουσιάσει ένα δίωρο (τουλάχιστον) εργαστήριο/σεμινάριο με θέμα το comic strip, κατόπιν προσκλήσεως από την Addart.
Ο Σταύρος Κιουτσιούκης είναι γνωστός από τα άλμπουμ του Yellow Boy 1,2 και 3, τα “Βυζιά” και τον “Δεξιοτέχνη” (από τις εκδόσεις Ένατη Διάσταση) και λίαν προσφάτως από το “M.F.S. Across The Universe” (από τις εκδόσεις Jemma Press). Τo σεμινάριο θα συμπεριλαμβάνει τεχνικές, συμβουλές, αφήγηση κ.α. γύρω από αυτήν την τόσο ιδιαίτερη μορφή comics, που τόσο αξιόλογα εκπροσωπεί ο Θεσσαλονικιός αυτός δημιουργός.
 
Το εργαστήριο αυτό θα φιλοξενηθεί στον χώρο του STAMP φεστιβάλ, στην στοά Αγίου Μηνά ( Ίωνος Δραγούμη δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Μηνά) και η συμμετοχή σ’ αυτό είναι δωρεάν! Οι θέσεις ωστόσο είναι περιορισμένες, οπότε οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με την διοργανώτρια Addart, στέλνωντας email στο:
addartngo@gmail.com
 
Το STAMP festival θα διαρκέσει περίπου ένα μήνα και στη διάρκεια αυτού θα φιλοξενηθούν μουσικά και άλλα δρώμενα, εκθέσεις και εργαστήρια, όλα εντός της στοάς του Α. Μηνά, με σκοπό να αναδείξουν τον συγκεκριμένο χώρο μέσω μιας δημιουργικής ατμόσφαιρας συνεργασίας, αναβιώνοντας κατά κάποιο τρόπο τον χαρακτήρα της παλιάς αγοράς της Θεσσαλονίκης. Περισσότερα για το πρόγραμμα και τις διάφορες εκδηλώσεις του STAMP festival μπορείτε να βρείτε εδώ!
 
H oμάδα Addart, στα πλαίσια της διοργάνωσης αυτής παρουσιάζει -ανάμεσα στ’ άλλα- σεμινάριο animation με τον δημιουργό Γιάννη Τεξή, την Δευτέρα 15 Ιουνίου και γραφής σεναρίου/story telling, την Τετάρτη 17 Ιουνίου, με τον δημιουργό Δημήτρη Σαββαΐδη.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.