Blog

Mία “άβολη” έκθεση σκίτσων…

H εικονογράφος και δημιουργός comics Έφη Θεοδωροπούλου μας προσκαλεί στην έκθεση σκίτσων της με τίτλο “Όκουορντ! Άβολες στιγμές τουαλέτας“.

 Η έκθεση θα συμπεριλαμβάνει 21 πρωτότυπα σκίτσα της δημιουργού, σε μέγεθος Α4 ή και μικρότερα, που αναφέρονται (όπως μας αποσαφηνίζει και ο αρκετά περιγραφικός τίτλος της μίνι έκθεσης) σε “άβολες” καταστάσεις και στιγμές, που θα μπορούσε να βιώσει ο καθένας μας ενόσω βρίσκεται στην…τουαλέτα (για ευνόητους -αρχικά τουλάχιστον- λόγους)!

H χιουμοριστική και αυτοσαρκαστική διάθεση της δημιουργού, σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη γραμμή της και την χρήση λευκού και μαύρου, μας εγγυόνται πως η έκθεση αυτή δεν θα μας φέρει σε “άβολη” θέση, ούτε φυσικά θα ενοχληθούμε από την δυσοσμία, που ενδεχομένως συνοδεύει τα στενά περιθώρια μιάς…τουαλέτας!

Η έκθεση θα λάβει χώρα την Παρασκευή 19 Ιουνίου, στη στοά Αγίου Μηνά (Ίωνος Δραγούμη και Εδέσσης, κέντρο Θεσσαλονίκης) και εντάσσεται στις δράσεις που πλαισιώνουν το STAMP festival. Θα ξεκινήσει επισήμως στις 20.00 μ.μ. και θα παραμείνει επισκέψιμη, με ελεύθερη είσοδο, μέχρι και την λήξη του φεστιβάλ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπόλοιπες δράσεις του εν λόγω φεστιβάλ μπορείτε να βρείτε εδώ.

Λίγα λόγια για τις comics αυτοεκδόσεις της Έφης Θεοδωροπούλου μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.