Blog

Nέα βιβλιοπαρουσίαση από την εκδοτική Addart!

Η παρουσίαση του νέου βιβλίου της AddArt είναι εδώ ! Την Παρασκευή  26 Ιουνίου  βάζει τα καλά του και παρουσιάζεται στις “4 Εποχές”, στην περιοχή Βαλαωρίτου, στις 20.00 μ.μ.!

Το βιβλίο παρουσιάζει ο συγγραφέας Ντίνος Κέλλης.

Τα «ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ» είναι μια συλλογή διηγημάτων από νέους δημιουργούς. Γεννήθηκαν ως τελική συγγραφή στην σειρά μαθημάτων «Η τέχνη της αφήγησης» της AddArt, με καθηγητή τον Δημήτρη Σαββαΐδη. Στα κείμενα δώθηκε αγάπη και πολύ προσοχή από όλους και γι’ αυτό η AddArt πήρε την απόφαση να εκδώσει την εν λόγω συλλογή. Το ένα μετά το άλλο, τα διηγήματα αυτά γεμίζουν τις σελίδες του βιβλίου, δημιουργώντας από ένα ξεχωριστό μικρό σύμπαν το καθένα, αν και όλες μαζί μπορούν να συνυπάρχουν με αρμονία σε αυτό το βιβλίο.

Κοινό σημείο αναφοράς σε όλες τις συμπεριλαμβανόμενες ιστορίες είναι πως οι ήρωες κάθε ιστορίας παραλαμβάνουν ως δώρο ένα κόκκινο δέμα, μοναδικό για τον καθένα. Το τι ακριβώς κρύβει μέσα το κάθε δέμα, θα το ανακαλύψετε διαβάζωντας αυτές τις ιστορίες!

Αξίζει να σημειωθεί πως μερικοί από τους συγγραφείς αυτούς έχουν συμμετάσχει στο παρελθόν και σε συλλογικές εκθέσεις comics!

Ονομαστικά οι συγγραφείς της συλλογής είναι οι: Αλεξίου Τραιντάφυλλος, Γκούμα Χρύσα, Μπακαλούδη Δέσποινα, Μυρίδου Μαρία, Παυλίτσεβιτς Ελπίδα ,Παυλίτσεβιτς Νατάσα και Σαββαΐδης Σταύρος.

Όλοι τους έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και δημιουργήσαν από μια ιστορία μοναδική! Μπορείτε κι εσείς να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια με την αγορά του βιβλίου αυτού, που τιμάται στα 10 ευρώ!

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.