Blog

KAΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ COMIC-N-PLAY !

H διοργάνωση του comic n’ play προσκαλεί κάθε φορά εκλεκτούς ανθρώπους από τον χώρο του παιχνιδιού και των comics, είτε επαγγελματίες, είτε ερασιτέχνες, Έλληνες αλλά και ξένους,  σίγουρα όμως με κοινό παρονομαστή το ότι έχουν πολυετή εμπειρία, αναγνωρισμένο έργο και αγαπούνε και γνωρίζουν το αντικείμενο τους σε βάθος!

Οι άνθρωποι αυτοί μας επισκέπτονται και κυκλοφορούν στους χώρους της έκθεσης μας συμμετέχοντας σε ομιλίες, παρουσιάσεις, εργαστήρια και φυσικά δίνωντας την ευκαιρία στους θαυμαστές και φίλους του έργου τους, να διδαχθούν απο αυτούς, να τους γνωρίσουν απο κοντά, να συζητήσουν μαζί τους, να φωτογραφηθούν μαζί τους ή απλώς για να ζητήσουν κάποια αυτόγραφη αφιέρωση, ανάλογα με την ιδιότητα του καθενός!

Στο πεδίο “Αρχείο Προσκεκλημένων” μπορείτε να βρείτε τα βιογραφικά όλων σχεδόν των προσκεκλημένων μας από τις προηγούμενες διοργανώσεις μας.

Στο πεδίο “Φετινοί Προσκεκλημένοι” μπορείτε να διαβάσετε τα βιογραφικά των προσκεκλημένων της τρέχουσας/πιο πρόσφατης διοργάνωσης μας. 

Στο πεδίο “Νησίδα Καλλιτεχνών” μπορείτε να διαβάσετε τα βιογραφικά των δημιουργών του “Artists’ alley” της τρέχουσας/πιο πρόσφατης διοργάνωσης μας.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.