Blog

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αλλάζει η ώρα για την βιβλιοπαρουσίαση της JEMMA PRESS και των δημιουργών Αβραάμ Κάουα και Βαγγέλη Ματζίρη!

 Μια ζωντανή διοργάνωση είναι αναμενόμενο και λογικό να αντιμετωπίζει και απρόοπτες καταστάσεις. Ενημερώνουμε λοιπόν τους αγαπητούς επισκέπτες της εκθέσεως πως η προγραμματισμένη βιβλιοπαρουσίαση των comics “Ubermensch (εκδόσεις Jemma Press) και “Δημοκρατία (εκδόσεις ΙΚΑΡΟΣ), μετατίθεται κατα μία ώρα και θα γίνει ΝΩΡΙΤΕΡΑ. Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί στις 18.45 μ.μ. στην αίθουσα Nehama, στον δεύτερο όροφο. Αντίστοιχα αλλάζει και η ώρα των signings για τους δύο συγκεκριμένους δημιουργούς και θα πραγματοποιηθεί επίσης ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ απο το προγραμματισμένο, δηλαδή στις 20.00 μ.μ.

Αντίστοιχα η βιβλιοπαρουσίαση των δημιουργών Marko, Tάσου Ζαφειριάδη καιΠέτρου Χριστούλια, με συντονιστή τον κο. Πέτρο Μαρτινίδη, για τα comics “Les Godillots” και “Χαρακώματα-Ιστορίες από την οδό Γάγγραινας”, μετατίθεται για μία ώρα αργότερα. Το ίδιο και το signing των εν λόγω δημιουργών, τα οποία θα πραγματοποηθούν στις 20.00 μ.μ. και 21.00 μ.μ. αντιστοίχως.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.