Blog

Το αποχαιρετιστήριο party της φετινής διοργάνωσης!

Το μεγάλο αποχαιρετιστήριο party της διοργάνωσης μας σας περιμένει ΑΥΤΗ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 Δεκεμβρίου, στην γκαλερί Αλλατίνι-Ντασώ του Γαλλικου Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης (Λεωφ. Στρατού 2Α). Έναρξη στις 20.30 μ.μ.

 Καταρχήν αυτή είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ σας ευκαιρία να προμηθευτείτε τον ομότιτλο κατάλογο/λεύκωμα με τα έργα comics της φετινής  εκθέσεως μας! Διατίθεται από την εκδοτική ΕΝΑΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ και μέχρι και την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου στο party μαςθα διατίθεται μόλις προς 3.00 ευρώ! ΟΛΑ τα έσοδα απο τις πωλήσεις του καταλόγου αξιοποιοπούνται για την οικονομική υποστήριξη της διοργάνωσης!

Μουσικές επιλογές από τον d.j. Νίκο Δαλαμπύρα του 1055 Rock, αλλά και άλλους guest d.j’s θα σας διασκεδάσουν μέχρι αργά!

Τα ποτά θα έχουν κόστος μόλις ένα ευρώ (ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ διαβάσατε: ΕΝΑ ΕΥΡΩ!). Το service σας θα αναλάβει η bar tender Ιλόνα του bar-αναψυκτήριου Summer Bιταμίνη!

Μαζί μας θα είναι και το energy drink RED BULL!

Από τις 20.30 μ.μ. και μετά, θα γίνουν κληρώσεις δώρων με δώρα συνολικής αξίας μεγαλύτερης των 1.000 ευρώ, με την συμμετοχή των κάτωθι δωροθετών:

Μεγάλοι δωροθέτες: T.G.I. Friday’s, AS company, Fantom Toys

Συμμετέχουν επίσης οι δωροθέτες: Βιβλιοπωλεία Πρωτοπορία, Εκδόσεις ΙΚΑΡΟΣ, εκδόσεις JEMMA PRESS, εκδόσεις ΕΝΑΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ, Hobby Games, Eστιατόριο Habanera, Πάρε-Δώσε, Άγνωστη Καντάθ, Purple Games, Alcyon Creative, ΠΙΝΟΚΙΟ, Go.roleplay initiative, Efantasy.gr, Requiem for Greece, Web Comics!

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.