Blog

Οψεις της Πόλης. Έκθεση του δημιουργού Χρήστου Κούντουρα.

Στην στήλη των νέων μας συχνά φιλοξενούμε και πληροφορίες για δράσεις δημιουργών άλλες απο αυτές του χώρου των comics. Μια τέτοια περίπτωση είναι και αυτή του εικαστικού Χρήστου Κούντουρα.

Ο εν λόγω δημιουργός είναι γνωστός στους αναγνώστες της στήλης μας και απο την αυτοέκδοση του με τίτλο Χάρις και Λυσίας, που παρουσιάσαμε κατά το παρελθόν. Ο Χρήστος Κούντουρας έχει συμμετάσχει επίσης και σε αρκετές συλλογικές εκθέσεις comics.

Ωστόσο, τελευταία εικαστική δουλειά του Χρήστου Κούντουρα είναι μια σειρά έργων με θέμα προσόψεις παλαιών αστικών κτιρίων της Κωνσταντινούπολης. Ο ζωγράφος σε αυτήν την δουλειά του παρουσιάζει μἐσω της αρχιτεκτονικής τις πολλαπλές στρώσεις πολιτισμού και ιδεών στην πόλη όπου η Ευρώπη συναντάει την Ανατολή. Τα έργα εἰναι δουλεμένα με την τεχνική του κολλάζ με χαρτί και με σχέδιο.

Την έκθεση αυτή μπορείτε να την επισκεφθείτε στην “Gallery 7“, στην οδό Σόλωνος 20 & Βουκουρεστίου στην Αθήνα. Θα διαρκέσει μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2015.
Η έκθεση θα είναι επισκέψιμη για το κοινό τις εξής ώρες:
Τεταρτη και Σαββατο: 11.00 π.μ. με 15.00 μ.μ.
Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: πρωινά:11.00 π.μ. με 14.00 μ.μ. και απογεύματα: 18.00 μ.μ. με 21.00 μ.μ.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.