Blog

ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 3! Στις 19 & 20 Δεκεμβρίου!

Αυτό το Σαββατοκύριακο, 19 και 20 Δεκεμβρίου, η Σύν-Μ-Πράξη Μετεώρων, του Δήμου Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης, στήνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το εορταστικό χριστουγεννιάτικο χωριό “Μετεώρων Χριστούγεννα 3“!

Η ομάδα του comic-n-play θα εκπροσωπηθεί και φέτος από τον σύλλογο Ε.Σ.Φ.Ι.Π.Σ., που θα ξαναδώσει το παρών και θα απασχολήσει δημιουργικά τους μικρούς φίλους της εκδήλωσης με συμμετοχικά επιτραπέζια παιχνίδια στρατηγικής με μινιατούρες, ενώ δημιουργοί  comics (SERGIO) θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες της υπαίθριας εκδήλωσης να σκιτσάρουν!

Όλα αυτά φυσικά χάρη στην υποστήριξη των χορηγών μας: το κατάστημα παιχνιδιών FANTOM (Αριστοτέλους 16) και την εταιρεία AS company, που θα δωροθετήσουν επιτραπέζια παιχνίδια για τα παιδιά που θα συμμετάσχουν και φέτος στις δράσεις μας, αλλά και την εταιρεία ART TIME (πεζόδρομος Γ. Σταύρου 3-5), που προσφέρει τα αναλώσιμα τoυ εργαστήριου comics.

Η Συν-Μ-Πραξη Μετεώρων Πολίχνης αποτελείται απο τις κάτωθι επτά ομάδες-συλλογικότητες: Ένωση Πολιτών ΜετεώρωνΑ.Σ. Μετεώρων TAE Kwon-DοΠεριβαλλοντικός Σύλλογος Φίλοι του ΔάσουςΠολιτιστικόςΣύλλογος ΑΓ.Ι.ΘεολόγοςΧορευτικός Σύλλογος Sport & DanceΑ.Π.Σ. Μουσικοκινητικης και αυτοάμυνας Karatekids ΠαναγίαΑ.Μ.Π.Σ Γονέων 2ου Δ.Σ. Πολίχνης Μετεωρίτες και στήνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Παύλου Μελά.

Σε μια προσπάθεια αφύπνισης του πνεύματος των Χριστουγέννων και με σκοπό την δημιουργία ενός σκηνικού θαλπωρής και μαγείας, έτσι όπως μόνο η γιορτή των Χριστουγέννων ξέρει να «σκηνοθετεί» , η Συν-Μ-Πραξη διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά το «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 3». Πρόκειται για ένα λαμπερό, γιορτινό διήμερο γεμάτο μουσική, παιχνίδια, κουκλοθέατρο, χορευτικές παραστάσεις, σπιτάκι του Αη Βασίλη, εργαστήρια και χειροτεχνίες που θα μας μετεφέρουν έστω και λίγο στο παραμυθένιο κόσμο των εορτών.

Ακολουθείστε μας λοιπόν στην πλατεία Μετεώρων στις 19 & 20 Δεκεμβρίου 2015, από τις 17.00 μ.μ. μέχρι και τις 22.00 μ.μ. και ανεβείτε στο Χριστουγεννιάτικο μαγικό χαλί που θα σας ταξιδέψει σε ένα άκρως διασκεδαστικό & εορταστικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους.

Όταν έλθετε στο Χριστουγεννιάτικο χωριό , δεν χρειάζεται να έχετε χρήματα μαζί σας γιατί όλα είναι ΔΩΡΕΑΝ, κρασί και γλυκά για τους ενήλικες, γλυκα χοτ ντοκ και ποκ κορν για τα παιδιά .
Θα παίξουμε και θα διασκεδάσουμε με μοναδικό αντίτιμο τρόφιμα μακράς διαρκείας για το καλάθι κοινωνικής αλληλεγγύης, δίνοντας έτσι αγάπη σε συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη !!!

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την δράση αυτή μπορείτε να βρείτε στην σελίδα που δημιουργήθηκε ειδικά για την εκδήλωση μέσω facebook στο:

https://www.facebook.com/events/972618332810277

Ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο, περιγραφικό της περυσινής αντίστοιχης εκδήλωσης μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω youtube στο:

https://www.youtube.com/watch?v=Qkpa88CQkLo&feature=youtu.be

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.