Blog

Kαινούργιες εκθέσεις comics για το έτος 2016!

Για την περίπτωση που κάποιοι φίλοι των comics -και δη των ελληνικών εκδόσεων- έχουν χάσει την σχετική πληροφόρηση λόγω του εορταστικού κλίματος των περασμένων ημερών, ιδού οι ημερομηνίες για δύο δρώμενα που ΔΕΝ πρέπει να χάσετε:

Με σειρά ημερολογιακή αυτές πιο συγκεκριμένα είναι:

Α) Η καθιερωμένη πλέον έκθεση, με την υπογραφή και επιμέλεια της ομάδας του Comicdom Press, (που έχει πλέον ξεπεράσει την δεκαετία ζωής και αποτελεί χρονικό ορόσημο για νέες κυκλοφορίες απο τις ελληνικές εκδοτικές του χώρου, αλλά συγχρόνως μας έχει δώσει την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά σπουδαίους ξένους δημιουργούς) Comicdom Con Athens, έχει “κλειδώσει” για το τριήμερο 15,16 και 17 Απριλίου 2016!
 
Ο χώρος θα είναι -κλασικά- το κτίριο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, στην οδό Μασσαλίας στο Κολωνάκι, αν και πληροφορίες μας λένε πως φέτος πρόκειται να επεκταθεί και σε παρακείμενα κτίρια, με παράλληλες δράσεις που θα φιλοξενούνται εκεί. 
 
Οι ενδιαφερόμενοι βέβαια θα χρειαστεί να επισκέπτονται τακτικά την ιστοσελίδα της διοργάνωσης, για να λάβουν έγκαιρα ενημέρωση για τους φετινούς προσκεκλημένους, καθώς και για πληροφορίες σχετικά με την συμμετοχή τους στα διάφορα εργαστήρια ή στον χώρο των αυτοεκδόσεων.
 
Β) Επειδή μια πετυχημένη φορά δεν είναι ποτέ αρκετή, η δυναμική δράση The Comic Con, που φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως η μεγαλύτερη έκθεση του χώρου στην Ελλάδα και που έλαβε πέρυσι τον Μάιο πρώτη φορά χώρα στην Αποθήκη ‘Γ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, επιστρέφει στον ίδιο χώρο, στις 6,7 και 8 Μαΐου 2016!
 
Ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί οι φετινοί συμμετέχοντες και προσκεκλημένοι, αλλά για οτιδήποτε νεώτερο σχετικά με αυτή την διοργάνωση δεν έχετε παρά να παρακολουθείτε τις σχετικές αναρτήσεις στην σελίδα της διοργάνωσης στο facebook:
 
To comic-n-play θα είναι φυσικά παρών και στις δύο εκδηλώσεις και πρόκειται να αναρτήσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές, μόλις δημοσιευθούν τα ανάλογα δελτία τύπου. Εννοείται πως αυτή την στιγμή είμαστε σε προετοιμασία και για άλλες δράσεις σχετικά με τα comics, οι οποίες πρόκειται να πραγματοποιηθουν στην Θεσσαλονίκη την προσεχή άνοιξη!
 
Προς το παρόν, ευχόμαστε καλή επιτυχία στους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτές τις δύο πολύ ενδιαφέρουσες δράσεις σχετιζόμενες με τα comics, με την προσδοκία φυσικά να συνεχίσουν να μας προσφέρουν συγκινήσεις για πολλά χρόνια ακόμα!

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.