Blog

Παρουσίαση του ζωντανού παιχνιδιού ρόλων Requiem For Greece!

Oι φίλοι του comic-n-play σίγουρα έχουν ξανακούσει για τον όρο “Requiem For Greece” και οπωσδήποτε σίγουρα έχουν συναντήσει και τους “ανθρώπους” που κρύβονται πίσω απο αυτό το πανελλαδικώς ενεργό δίκτυο του ζωντανού αυτού παιχνιδιού ρόλων.

Όπως μας εξηγεί και ο συντονιστής/αφηγητής του δικτύου στην Θεσσαλονίκη Αλέξης: ” τον Μάρτιο του 2014 το εμβρυακό τότε Requiem For Greece “χτύπησε” την πόρτα της καφετέριας Art Core και ζήτησε να χρησιμοποιεί τον υπόγειο της χώρο κάθε δεκαπέντε ημέρες για ένα ζωντανό παιχνίδι ρόλων. Η αμεσότητα της απάντησης μας εξέπληξε θετικά και έτσι, σιγά σιγά, έγιναν μερικές συναντησεις στον ωραίο και φωτεινό αυτό χώρο, που αποσκοπούσαν, ανάμεσα στα άλλα και στην αναζήτηση νέων παικτών.

Στις 24 Μαϊου έγινε η πρώτη ουσιαστικά συνεδρία και το υπόγειο του Artcore μετατράπηκε επίσημα στο “Ηλύσιο της Θεσσαλονίκης“. Από τότε έχουν γίνει πάνω από 20 συνεδρίες και πόσα ακόμα “φανταστικά” πράγματα σε αυτό το μέρος. Όσο λοιπόν οι φίλοι και πελάτες του μαγαζιού το μαθαίνανε στον πραγματικό κόσμο, στον δικό μας φανταστικό κόσμο του Requiem For Greece, το Art Core έχει περάσει τα πάνδεινα.

Τρία χρόνια λοιπόν για το Artcore, σχεδόν 2 χρόνια για το Requiem For Greece, πράγμα που δείχνει πως ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε αυτή την άλλη, φανταστική διάσταση του “γωνιακού μπαρ, δίπλα στη Ρωμαϊκή αγορά” και να σας συστήσουμε σε μερικούς από τους “άλλους” επισκέπτες/πελάτες του”.

Την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στις 20.30 μ.μ. η ομάδα του Requiem For Greece σας προσκαλεί να κατεβείτε στο υπογειο του Art Core με τον καφέ ή το ποτό σας για να γνωριστείτε, αλλά και για να γνωρίσετε από κοντά την ενδιαφέρουσα αυτοέκδοτη ανθολογία διηγημάτων τους, που συμπεριλαμβάνει τα συγγραφικά πονήματα των παικτών της ομάδας -πάντοτε εμπνευσμένα απο τον φανταστικό κόσμο που έχουν πλάσει στο παιχνίδι τους- και κυκλοφορεί με τον τίτλο “…Ακόμη πιο παράξενες νύχτες“!

Καθήστε… δεν δαγκώνουνε!

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.