Blog

H εκδοτική “ΕΝΑΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ” στο Comicdom Con 2016!

Εδώ και δέκα χρόνια, η “Ένατη Διάσταση παρουσιάζει τα πολύ όμορφα και παράξενα κόμικς κάποιων πολύ ταλαντούχων δημιουργών της ελληνικής κόμικς σκηνής.

Στις νέες της εκδόσεις- που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο Comicdom Con 2016– θα βρείτε όλα εκείνα τα στοιχεία που αρέσει να ενσωματώνουνε στη δουλειά τους οι υπεύθυνοι της εκδοτικής: Το έργο παλιών και καταξιωμένων συνεργατών, το καλλιτεχνικό όραμα νέων και πολλά υποσχόμενων δημιουργών, το χιούμορ, τη διάθεση για πειραματισμό και τη φαντασία.

Φέτος, με αφορμή τη δέκατη επέτειο της εκδοτικής τους παρουσίας, ετοιμάσανε επιπλέον τρία πολύ ενδιαφέροντα πακέτα προσφορών. Διαβάστε παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες και στο μεταξύ, η “Ένατη Διάσταση” θα ετοιμάσει όλη την καλή της διάθεση για να περάσει μαζί σας ένα υπέροχο τριήμερο!

Φέτος λοιπόν, η εκδοτική “Ένατη Διάσταση” γιορτάζει τα δέκα χρόνια λειτουργίας της και έχει ετοιμάσει για τους φίλους της τρία ξεχωριστά πακέτα προσφορών, τα οποία μπορείτε φυσικά να βρείτε στο περίπτερο της εκδοτικής στο Comicdom Con στην Αθήνα, 15 με 17 Απριλίου!

Πακέτο Νέων Εκδόσεων

Περιλαμβάνει τα άλμπουμ:

  1. INTRA MUROS: H ΠΛΗΡΗΣ ΕΚΔΟΣΗ (των Τάσου Ζαφειριάδη και πέτρου Χριστούλια)
  2. Η ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΗ ΟΥΡΑ (Των Σταύρου Κιουτσιούκη και Έφης θεωδοροπούλου)
  3. A BETTER STORY (της πρωτοεμφανιζόμενης ΛΕΝΑΣ)

Τα τρία ολοκαίνουρια αυτά κόμικς (συνολικής αξίας 27,97 ευρώ) μπορείτε να τα αποκτήσετε μόνο για 20 ευρώ! Επιπλέον, οι 200 πρώτοι θα πάρουν ως δώρο το άλμπουμ “Yellow Boy III: Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει”!
Περισσότερα σχετικά με τις συγκεκριμένες εκδόσεις μπορείτε να διαβάσετε ξεχωριστά στο πεδίο με τις Νέες Κυκλοφορίες Comics του ιστοτόπου μας.

Πακέτο Δράσης:

Περιλαμβάνει ολοκληρωμένη την τριλογία επιστημονικής φαντασίας/τρόμου “ΑΝΤΙΔΟΤΟ” και το noir κόμικ “NEIGHBORHOOD”.
Πρόκειται για μια προσφορά τεσσάρων κόμικς- 48 σελίδων έκαστο- που μπορείτε να αποκτήσετε όλα μαζί μόνο προς 10 ευρώ!

Πακέτο YELLOW BOY:

Πρόκειται για την πλήρης συλλογή με τις περιπέτειες του ήρωα comics που κλείνει κι αυτός μαζί με την εκδοτική τα δέκα χρόνια ζωής! Τέσσερα comic strip άλμπουμ μόνο για 12 ευρώ! Περιλαμβάνει και το εξαντλημένο πλέον πρώτο άλμπουμ με τίτλο “Οι Θλιβερές Περιπέτειες του Yellow Boy”. (Προσοχή: Μόνο 25 πακέτα διαθέσιμα.)

Εμείς λοιπόν να ευχηθούμε Χρόνια Πολλά στην “‘Ενατη Διάσταση” και περιμένουμε να αποκτήσουμε όλες αυτές τις νέες, αλλά και παλαιότερες εκδόσεις!

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.