Blog

DJSMO’ 48

Σε ένα μελλοντικό κόσμο με κυβερνοχίππιδες, ρομπότ, γκουρού ρομποτικής, καινούρια ναρκωτικά, χόβερκαρ, φασιστικές οργανώσεις Λουδοβίκων και έχοντας τις πολυεθνικές εταιρίες να ασκούν πλέον ξεκάθαρα πολιτικές θέσεις στη ζωή των ανθρώπων, η Χιονάτη Μάδερσταρ θα βρει να επισκευάσει ένα εγκαταλελειμμένο ρομπότ, τον Τζίσμο.

Μόνο που το συγκεκριμένο ρομπότ, παθαίνοντας μια εμπλοκή κατά την επανεκκίνηση, θα την ερωτευτεί! Και αυτό είναι μόνο η αρχή!

Το ασπρόμαυρο αυτό κόμικ επιστημονικής φαντασίας του Νίκου Μηλιώρη (TΕΝΤΥΜΠΕΡ & Όταν φάνηκαν τα φτερά της -Εκδόσεις Futura, Χρονικά του Πυρετού – Ένατη Διάσταση και Subgarden Party), φτιαγμένο ολοκληρωτικά με την τεχνική του στυλό, περιγράφει ένα μέλλον με αρκετά κοινά του δικού μας σημερινού κόσμου. Παράλληλα, μέσα από τις 88 σελίδες αυτού του ρομαντικού μελλοντολογικού παραμυθιού, προσπαθεί να μας θέσει προβληματισμούς πάνω στην ψυχή, τον έρωτα, την φιλία , την ισότητα, την πολιτική, τον φανατισμό και τη βία.

Την αυτοέκδοση αυτή, όπως και τις υπόλοιπες δημιουργίες του Νίκου Μηλιώρη, μπορείτε προς το παρόν να την αναζητήσετε στα βιβλιοπωλεία comics της Αθήνας, JEMMA PRESS, Comic Strip και Comicon Shop, καθώς και στις εκθέσεις στις οποίες δηλώνει συμμετοχή ο ίδιος ο δημιουργός!

Τίτλος: DJSMO’ 48
Σενάριο-Σχέδιο: Nίκος Μηλιώρης
Περιεχόμενα: 88 σελίδες, ασπρόμαυρο
Τιμή: 10 ευρώ
Αυτοέκδοση, Αθήνα 2016

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.