Blog

ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ – H ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ

Η “Αιώνια Καταδίκη – Η Aρχή του Tέλους” είναι το πρώτο από τα δύο μέρη του Νουάρ Γκράφικ Νόβελ που παρουσιάζουν την σκοτεινή ιστορία του ήρωά μας.

Η πλοκή ακολουθεί την ζωή του εκκεντρικού ντετέκτιβ Βίνσεντ Π. ΝτεΚαντ που αναταράσσεται, όταν έρχεται αντιμέτωπος με τα φαντάσματα του παρελθόντος του. Κατευθυνόμενος από τις τύψεις αφήνει τον εαυτό του να παρασυρθεί σε μία αλλοπρόσαλλη καταδίωξη που, όπως θα ανακαλύψει σύντομα, κανείς και τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Παρότι η ιστορία μας διαδραματίζεται σε άλλη εποχή θελήσαμε οι χώροι, τα σχέδια και οι χαρακτήρες να είναι πραγματικοί. Παράλληλα με μας, καλλιτέχνες φιλοτέχνησαν μοναδικά χειροποίητα αντικείμενα, όπως κοσμήματα, που συμπεριλάβαμε στο κόμικ μας. Δώδεκα άνθρωποι εμπνεύστηκαν και μετατράπηκαν στους ήρωες της ιστορίας μας. Τέλος έχουμε συμπεριλάβει χώρους από επιχειρήσεις στο κέντρο της Αθήνας, καθώς και αντικείμενα από ιδιωτικές συλλογές που μπορούν οι αναγνώστες να επισκεφθούν εφόσον το επιθυμούν.

Προσπαθήσαμε να μεταφέρουμε την φυσική κίνηση στο χαρτί με αφορμή μιας ίσως φανταστικής ιστορίας που υπόσχεται να σας ταξιδέψει.

Τίτλος: Αιώνια Καταδίκη – Η Αρχή του Τέλους 
Σχέδιο: Παναγιώτης Τσαούσης / Σενάριο: Βέρα Καρτάλου / Χρώμα εξωφύλλου: Βάλια Καπάδαη
48 σελίδες, 29,7 χ 21
Ασπρόμαυρο
Αυτοχρηματοδοτούμενη έκδοση
Νοέμβριος , 2015
Τιμή: 5 €

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.