Blog

Πρόγραμμα επιτραπέζιων παιχνιδιών στο The Comic Con 2 στην Αποθήκη ΄Γ του Ο.Λ.Θ.

Mε το The Comic Con 2 – Thessaloniki Comic Convention να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής, προσφέρουμε στους φίλους των επιτραπέζιων παιχνιδιών κάποιες πληροφορίες για το τι ακριβώς θα μπορέσουν να κάνουν κατά την διάρκεια του τριημέρου!

Καταρχήν, η ομάδα Gamecraft, που μας έχει συνηθίσει στις κατάμεστες συνεδριές των “Βραδυών μυστηρίου“, δηλώνει  έτοιμη για RPG συνεδρίες σε Warcraft fantasy, Star Wars, Marvel Universe και πολλά άλλα! Το Σάββατο 7/5, από τις 13:45 μ.μ. εώς και τις 16.15 μ.μ. στην αίθουσα διαλέξεων, θα πραγματοποιηθεί ένα σύντομο Role playing session μυστηρίου με τίτλο ‘Lines and Stories: Welcome to Gotham City…hope you survive the experience‘, εμπνευσμένο από την θρυλική μητρόπολη της DC.

Όπως μας περιγράφουν οι ίδιοι οι εμψυχωτές της Gamecraft η υπόθεση έχει ως εξής:
«Ένα τηλεφώνημα στα επείγοντα περιστατικά, θα αποτελέσει τη σπίθα για το βραχυπρόθεσμο τελεσίγραφο. Η μητροπολιτική αστυνομία της Gotham City βρίσκεται μπλεγμένη σε ένα παιχνίδι με το χρόνο, προσπαθώντας να ανακαλύψει την καλοστημένη παγίδα και τους σατανικούς αρχιτέκτονες της. Η πόλη όπου το καλό με το κακό έρχονται συχνά πρόσωπο με πρόσωπο, τώρα διαπραγματεύεται την ύπαρξη της!
Και οι συμμετέχοντες είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει…»

Στον χώρο της εκδήλωσης όμως θα υπάρχει και  Board Game Area, υπό την αιγίδα του TheComicCon και του καταστήματος Hobby Games. Οι φίλοι και μη των επιτραπεζίων παιχνιδιών θα έχουν εκεί την δυνατότητα να δοκιμάσουν την ικανότητα και την τύχη τους σε ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο για να τους προσφέρει μια μοναδική εμπειρία με παιχνίδια από όλο τον κόσμο, για όλες τις ηλικίες και όλες τις προτιμήσεις που θα είναι διαθέσιμα στην θεματική αυτή ενότητα της έκθεσης!

‘Ωρες:
Παρασκευή- Σάββατο 6-7 Μαΐου : 11:30 π.μ. – 21:00 μ.μ.
Κυριακή 8 Μαΐου: 11:00 π.μ. – 21:00 μ.μ.

Τέλος, οι φανατικοί φίλοι των παιχνιδιών ρόλων ή όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν για αυτά, μπορούν τώρα να ανακαλύψουνε μαζί με τους εκπροσώπους της πρωτοβουλίας Go.roleplay τη μαγεία του Pathfinder, τις αλλόκοσμες συνωμοσίες του Call of Cthulhu, τη νοσταλγική δράση του Star Wars και την ξεχασμένη αίγλη του Warhammer 40.000.! Mπορείτε να απολαύσετε τις εισαγωγικές ιστορίες που σας έχουν ετοιμάσει και να λάβετε μέρος σε κληρώσεις με δώρα!

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.