Blog

O ντεντέκτιβ Κλουζ και η Gamecraft στην 13η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου!

Ένα ακόμα καταπληκτικό διαδραστικό παιχνίδι, σαν αυτά στα οποία μας έχει συνηθίσει η ομάδα Gamecraft, περιμένει όσους επισκεφθούν την  φετινή, 13η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου.

Αυτή την φορά πρόκειται για μια ιστορία βασισμένη στον πασίγνωστο ήρωα παιδικών μυθιστορημάτων του Γερμανού συγγραφέα Jurgen Banscherus, τον 9χρονο ντετέκτιβ Κλουζ, που έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερα από 20 βιβλία, μετεφρασμένα στην ελληνική γλώσσα και τα οποία κυκλοφορούν από τος εκδόσεις “Μεταίχμιο“.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, η ομάδα Gamecraft δίνει το παρόν και στην 13η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, ως συνεργάτης των εκδόσεων “ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ” με ένα παιχνίδι στην Παιδική Γωνιά της Έκθεσης (εγκαταστάσεις HELEXPO, περίπτερο 13, stand 115) αφιερωμένο στον Ντετέκτιβ Κλούζ για τους μικρούς του φίλους!

Όπως μας εξηγούνε χαρακτηριστικά οι εμψυχωτές της ομάδος Gamecraft, η υπόθεση αυτού του διαδραστικού παιχνιδιού μυστηρίου έχει ως εξής:

“Τις τελευταίες μέρες κάτι περίεργο συμβαίνει στην πόλη, κολοκύθες εμφανίζονται μπροστά στις πόρτες των σπιτιών της γειτονιάς, κανείς δεν ξέρει ποιος τις αφήνει ενώ οι περισσότεροι δεν νοιάζονται να μάθουν και τις παίρνουν στο σπίτι τους. Το μυστήριο είναι πως οι κολοκύθες δεν βρίσκονται μπροστά σε όλες τις πόρτες, αλλά μόνο σε αυτές των σπιτιών με παιδιά.”
Τα παιδιά (συμμετέχοντες) καλούνται να πάρουν επειγόντως τη θέση του ντετέκτιβ Κλουζ, του καλύτερου ντετέκτιβ της πόλης, που έχει λύσει δεκάδες μυστήρια και του οποίου τις περιπέτειες μπορούμε να παρακολουθήσουμε μέσα από την ομώνυμη σειρά βιβλίων των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνοδεύσουν τους μικρούς επίδοξους ντετέκτιβ στο περίπτερο 13, στο stand νούμερο 115, το βράδυ της Παρασκευής 13 Μαΐου, από τις 20.00 μ.μ. εως και τις 21.00 μ.μ.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.