Blog

Comic Zine Fest 2016 – 28 και 29 Μαΐου στην Αθήνα.

Μια ακόμη εκδήλωση που έχει ως στόχο να αναδείξει την ανεξάρτητη σκηνή των comics της χώρας μας θα λάβει χώρα το προσεχές Σαββατοκύριακο στην Αθήνα!

Πιο συγκεκριμένα, στον χώρο του  Green Park στο Πεδίον του Άρεως (Μαυροματαίων 22), από τις 12.00 μ.μ μέχρι και τις 21.00 μ.μ. Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Μαΐου, συνολικά σαρανταπέντε (45) έλληνες δημιουργοί θα παρουσιάσουν τις αυτοεκδόσεις τους στους φίλους της 9ης τέχνης!

Πολλές από τις δουλειές των συμμετεχόντων μπορείτε ήδη να τις εξερευνήσετε ώστε να είστε ενήμεροι στο σχετικό πεδίο του site μας, ενώ σίγουρα οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις δουλειές και πολλών άλλων δημιουργών που ακόμη δυστυχώς…απλώς δεν προλάβαμε να συμπεριλάβουμε στον κατάλογο μας(!). Στους συμμετέχοντες άλλωστε γνωρίζουμε πως συγκαταλέγονται γνωστοί έλληνες δημιουργοί, όπως είναι οι Νίκος Μηλιώρης, η Βέρα Καρτάλου, η Αλεξία Λουγιάκη, ο Κώστας Φραγκιαδάκης, ο Βασίλης Λόλος, για να αναφέρουμε μόνο ορισμένους από αυτούς. Οπωσδήποτε είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα προσπάθεια, με πρωτοβουλία του επίσης δημιουργού Νίκου Σκαμάγκα, που συμπεριλαμβάνει -εκτός απο κομιξικού ενδιαφέροντος έντυπα- αυτοεκδόσεις και artprints παντός τύπου.

Οι υποβολές συμμετοχής έχουν κλείσει απο τις 30 Απριλίου, ωστόσο οι θιασώτες του χώρου μπορούν πάντα να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα που έχει δημιουργηθεί ειδικά για αυτή την εκδήλωση μέσω facebok στην κάτωθι διεύθυνση:

https://www.facebook.com/events/1571549369839159/permalink/1609538836040212/

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.