Blog

Κόμικς στο Ισόγειο.

Αυτός είναι ο τίτλος μίας πολύ ενδιαφέρουσας έκθεσης comics που πρόκειται να φιλοξενηθεί τον προσεχή μήνα Οκτώβριο στην Αθήνα!

 Πιό συγκεκριμένα, από τις 17 Οκτωβρίου και για έναν ολόκληρο μήνα ο Χώρος Τέχνης Ισόγειο (Αγίου Δημητρίου 14, Κηφισιά) – μια γκαλερί φιλική και ανοικτή στις νέες τάσεις της τέχνης και ειδικότερα στην ένατη τέχνη των κόμικς-  φιλοξενεί και παρουσιάζει δημιουργούς και συνεργάτες των εκδόσεων Jemma Press, ενός από τους μεγαλύτερους και πιο δραστήριους ελληνικούς εκδοτικούς οίκους στον τομέα των κόμικς, σε μια σειρά εκδηλώσεων υπό την επιμέλεια του ιστορικού τέχνης Γιάννη Κουκουλά και σε συνεργασία με την εικαστικό Τζίνα Δελλασούδα. Εκεί, οι φίλοι των  ελληνικών comics και δη των εκδόσεων Jemma Press, θα βρούνε εκθέσεις, ομιλίες, παρουσιάσεις, πρωτότυπα έργα τέχνης, αλλά και πληθώρα αυθεντικού merchandise όπως posters, prints, μεταξοτυπίες, κούπες, t-shirts, τσάντες, διακοσμητικά και ένα σωρό άλλα χρηστικά αντικείμενα σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Στον χώρο θα λειτουργεί συγχρόνως και  βιβλιοπωλείο, ενώ θα διοργανωθούν σεμινάρια ιστορίας των κόμικς κ.ά., που θα συνθέσουν έναν μήνα  με δράσεις αφιερωμένες στα κόμικς και τους συναρπαστικούς κόσμους τους.

Το πρόγραμμα παρουσιάσεων για τις Δευτέρες κατά τις οποίες θα λειτουργεί η έκθεση και των εκάστοτε εισηγητών έχει προγραμματιστεί ως εξής:

Δευτέρα 17/10
Αληθινοί αστικοί μύθοι: Ζαφειριάδης, Χριστούλιας, Αδαμοπούλου
 
Δευτέρα 24/10
Άνθρωποι & άλλα τέρατα: Καμένος, Μαραγκός, Οθωναίου
 
Δευτέρα 31/10
Μα είναι αστείο αυτό; Ατζαράκης, Βαβαγιάννης, Πετρόπουλος, χατζηδάκης
 
Δευτέρα 07/11
Τα κουλούρια κάνουν κλειστούς κύκλους: Tomek & The Very Closed Circle

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.