Blog

Halloween Comic Fest στο κατάστημα e-fantasy.gr

Mπορεί η γιορτή της νύχτας των Αγίων Πάντων να μην αποτελεί κομμάτι της ελληνικής παράδοσης, αλλά αυτό δεν εμποδίζει καθόλου τους Έλληνες να απολαμβάνουν μια ακόμη ευκαιρία για γλέντι και μασκαράτα! Αυτό φυσικά συμπεριλαμβάνει και την ευκαιρία να απολαύσει κανείς τα χιλιάδες χομπίστικα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά με αφορμή το Halloween!

Έτσι λοιπόν, αυτό το Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016,  το κατάστημα eFantasy.gr (οδ. Ιασσωνίδου 13, κέντρο) της Θεσσαλονίκης θα διοργανώσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Halloween ComicFest!

Από τις 10 το πρωί του Σαββάτου θα μπορείτε να επισκεφθείτε το γεμάτο με αέρα Halloween κατάστημα επιτραπέζιων παιχνιδιών και περιοδικών comics  eFantasy.gr, ενώ απλώς με την φυσική παρουσία σας στο κατάστημα θα μπορείτε να επιλέξετε ένα τεύχος εντελώς δωρεάν, από τα τεύχη που θα κυκλοφορήσουν ειδικά για εκείνη την ημέρα! Παράλληλα, η επιχείρηση eFantasy.gr μας ενημερώνει πως οι επισκέπτες του καταστήματος θα μπορούν να εκμεταλλευθούν μια απο τις παρακάτω ειδικές για την περίσταση προσφορές:
– Με αγορές άνω των 20 ευρώ σε Comics θα μπορείτε να πάρετε σύνολικά τέσσερα (4) από τα τεύχη που θα διανέμονται δωρεάν.
– Όσοι συμμετάσχουν στον διαγωνισμό cosplay θα λάβουν σύνολικα δύο (2) από τα τεύχη που θα διανέμονται δωρεάν.
-Με κάθε 10 ευρώ αγορών, παίρνετε έναν λαχνό και μπορεί να είστε μεταξύ των 60 τυχερών! ( Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 21.00 μ.μ. την ίδια μέρα)

Να αναφέρουμε εδώ οτι κατά το Halloween Comic Fest  στο εν λόγω κατάστημα θα κληρωθούν δώρα συνολικής αξίας 1670 ευρώ!

Τέλος, εκτός απο τον διαγωνισμό cosplay που αναφέραμε παραπάνω (προφανώς με επιπλέον έπαθλα για τους νικητές) και που διοργανώνει το κατάστημα με αφορμή το Ηalloween, ο επάνω όροφος του eFantasy.gr  την ημέρα της Halloween Comic Fest, θα φιλοξενήσει και Έλληνες δημιουργούς comics, ανάμεσα στους οποίους θα βρίσκονται και οι Βασίλης Γκογκτζιλάς, Χρήστος Σταμπουλής (με την ομάδα δημιουργών “Arc”), Πάνος Γκιάκας (με το έργο του “Η ιστορία της Κρήτης“), η ομάδα των πασίγνωσων  youtubers “GRamers” (με το ομότιτλο άλμπουμ τους που κυκλοφόρησε απο την εκδοτική webcomics τον περασμένο Απρίλιο) και ο σχεδιαστής επιτραπέζιων παιχνιδιών Μπάμπης Γιαννιός.

Aναλυτική λίστα των δώρων που θα κληρωθούν, των τίτλων comics που θα διατίθενται δωρεάν, τους όρους συμμετοχής στον διαγωνισμό cosplay και το πρόγραμμα της δράσης μπορείτε να βρείτε στην σχετική σελίδα της εκδήλωσης που υπάρχει αναρτημένη μέσω του facebook στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/events/1872231429730040/

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.