Blog

Νηφάλιος Νάνος / JEMMA PRESS

Μαζευτείτε γύρω από τη φωτιά, φίλοι μου…
Καθίστε αναπαυτικά, πιείτε λίγο κρασί, γευτείτε τα εδέσματα που έχει να σας προσφέρει το καπηλειό “Νηφάλιος Νάνος” και απολαύστε τις ιστορίες που θα σας διηγηθεί ο διάσημος βάρδος Σεντρίκ “ο Όμορφος“!
 
Χρονικά του Δρακοφοίνικα επιστρέφουν με ένα νέο συναρπαστικό κόμικς άλμπουμ 80 σελίδων!
 
Για πρώτη φορά σε ένα κόμικς των Χρονικών του Δρακοφοίνικα, δημιουργοί καταξιωμένοι, αλλά κι άλλοι νεώτεροι κι ανερχόμενοι, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να εξιστορήσουν τα κατορθώματα και τις περιπέτειες ηρωίδων και ηρώων που δεν έχουμε συναντήσει ξανά στον κόσμο του Έλεμπρος
 
Στην ενήλικη μυθοπλασία ξίφους και μαγείας που γέννησε η δημιουργική φαντασία του δημιουργού comics Γιάννη Ρουμπούλια έρχεται να προστεθεί η γραφίδα του σεναριογράφου/σκηνοθέτη Χάρη Γιουλάτου και η πένα των Δημήτρη Καμένου (HOMO), Xρήστου Σταμπουλή (Μαύρη Φουστανέλλα), Αγγελικής Σαλαμαλίκη, Χαρίδημου Μπιτσικάκη, Έλενας Γώγου και Νέστωρα Παπατριανταφύλλου.
 
Τίτλος: ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΦΟΙΝΙΚΑ – ΝΗΦΑΛΙΟΣ ΝΑΝΟΣ
Σενάριο: Γιάννης Ρουμπούλιας & Χάρης Γιουλάτος, Σχέδιο: Γιάννης Ρουμπούλιας, Δημήτρης Καμένος, Χρήστος Σταμπουλής, Αγγελική Σαλαμαλίκη, Χαρίδημος Μπιτσικάκης, Έλενα Γώγου, Νέστωρας Παπατριανταφύλλου
Διαστάσεις: 17 εκ. επί 25 εκ.
Περιεχόμενα: 80 σελίδες, ασπρόμαυρο
Τιμή: 8,5 ευρώ
ISBN: 978-618-5116-29-3
Πρώτη κυκλοφορία: Δεκέμβριος 2016
 
 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.