Blog

Συνεχίζεται η έκθεση του δημιουργού Στ. Κιουτσιούκη με τίτλο “Polaroids”.

Στις παράλληλες εκδηλώσεις του φετινού Comic N’ Play – “Aστεία Πράγματα” εντάσσεται και η έκθεση με πρωτότυπα έργα του δημιουργού comics Σταύρου Κιουτσιούκη με τίτλο “Polaroids”!

H έκθεση, που εγκανιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου στο “Wonderwall-The Roof and Roll Hall”, στα Λαδάδικα στην οδό Αιγύπτου 16Α, θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου.

Ο πάντα πρωτότυπος, πολυγραφότατος και ανήσυχος δημιουργός Σταύρος Κιουτσιούκης, αυτή την φορά μας παρουσιάζει  20 πρωτότυπα έργα του, εν είδη φωτογραφικών στιγμιοτύπων Polaroids, απ’ όπου προκύπτει και ο τίτλος της έκθεσης. Τα έργα αυτά αποτυπώνουν, με την καρτουνίστικη και πικάντικη προσέγγιση της γραμμής του Σταύρου Κιουτσιούκη, όπως μας έχει συνηθίσει μέσα απο τα άλμπουμ του “Δεξιοτέχνης” καιΝικολέτ“, κάποιες impromptu προσωπικές στιγμές στην πορεία της ζωής ενός ερωτευμένου ζευγαριού και καλούν τον επισκέπτη να εντοπίσει μέσα στον χώρο που φιλοξενεί την έκθεση και το “κρυφό” εικοστό πρώτο κάδρο/έργο, που τρόπον τινά  μας δίνει και την “κατάληξη” της σχέσης αυτής.

Τα έργα θα είναι διαθέσιμα και σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων σε φυσικό polaroids μέγεθος, για όσους επιθυμούν να έχουν στην συλλογή τους μια από τις ιδιαίτερες αυτες δημιουργίες του Σταύρου Κιουτσιούκη!

Περισσότερες πληροφορίες για την μικρή αυτή έκθεση έργων comics μπορείτε να βρείτε και στην σελίδα που σημιούργησε μέσω του facebook ο ίδιος ο δημιουργός!

https://www.facebook.com/events/294213424309496/?active_tab=discussion

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.