Blog

Κοπή βασιλόπιτας του Ε.Σ.Φ.Ι.Π.Σ.

Ο σύλλογος Ε.Σ.Φ.Ι.Π.Σ. καλωσορίζει τη νέα χρονιά με την καθιερωμένη και εθιμοτυπική πλέον κοπή βασιλόπιτας!

Η τελετή κοπής της βασιλόπιτας θα λάβει χώρα το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου και ώρα 20.30 στο εντευκτήριο του συλλόγου, εξάρχοντος του προέδρου του συλλόγου Σ. Χριστοδούλου. Φήμες μάλιστα λένε πως ο κάτοχος του φλουριού της βασιλόπιτας του Ε.Σ.Φ.Ι.Π.Σ. απολαμβάνει καλοτυχία και θετικούς τροποοποιητές στις ζαριές του, για όλα τα επιτραπέζια παιχνίδια που φιλοξενούνται στην βιβλιοθήκη του συλλόγου, για ένα ολόκληρο έτος!

Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση αυτή είναι φυσικά, εκτός από τα μέλη του συλλόγου, όλοι οι φίλοι και φίλες του συλλόγου, για να γιορτάσουμε μαζί την πάροδο μιάς γεμάτης χρονιάς, αλλά και την έλευση ενός πολλά υποσχόμενου νέου έτους, γεμάτου προσδοκίες για περισσότερα επιτραπέζια παιχνίδια, νέες γνωριμίες και αφορμές για μάθηση και διασκέδαση!

Η κοπή της πίτας θα γίνει στο εντευκτήριο του συλλόγου, στην  οδό Αριστοτέλους 79, περιοχή Ηλιούπολης Σταυρουπόλεως, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Η πρόσβαση στο χώρο του συλλόγου είναι πολύ εύκολη μέσω την λεωφορειακών γραμμών 32 και 34 του Ο.Α.Σ.Θ.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.