Blog

Εργαστήριο comics για παιδιά και εφήβους στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης.

Προφανώς οι δράσεις σχετικές με τα comics στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης δεν περιορίζονται μονάχα στην εβδομάδα κατά την οποία φιλοξενείται η έκθεση του comic n’ play.

Αυτή την φορά, το τμήμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ινστιτούτου μας ενημερώνει πως πρόκειται να φιλοξενήσουν ένα εναδιφέρον εργαστήριο που θα απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια, για ηλικίες από 8 έως 15 ετών, κατά τον προσεχή μήνα Φεβρουάριο.

Πιο συγκεκριμένα, η δημιουργός Σταυρούλα Ανθηροπούλου (μια εκ των τριών δημιουργών που αποτελούν τις περιβόητες Frogs and dogs) πρόκειται να διευθύνει το σχετικό εργαστήριο δημιουργίας comics από τη 1η μέχρι και τις 27 Φεβρουαρίου. Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, τα παιδιά θα μάθουν να δημιουργούν χαρακτήρες, να αναπτύσσουν σενάριο και να σχεδιάζουν μικρές ιστορίες κόμιξ, με εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο!

Να τονίσουμε εδώ πως η εν λόγω δημιουργός έχει μακρά εμπειρία σε αντίστοιχα εργαστήρια απο προηγούμενες διοργανώσεις του comic n’ play και όχι μόνο. Διαβάστε σχετικά εδώ.

Πρόγραμμα μαθημάτων: Δευτέρα και Τετάρτη, 18.30 με 21.00
Σύνολο: 12 ώρες διδασκαλίας
Δίδακτρα: 96 ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την υπηρεσία σπουδών του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης στο τηλέφωνο: 2310.821231  (εσωτερικό) 111.

Μπορείτε φυσικά να διαβάσετε και την σχετική ανακοίνωση μέσω του ιστοτόπου του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης:

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.